Αρχική Νέα Οιχαλία Το πλατανόδασος της Οιχαλίας εκπέμπει SOS

Το πλατανόδασος της Οιχαλίας εκπέμπει SOS

από Θωμάς Γκονής
Το πλατανόδασος της Οιχαλίας εκπέμπει SOS

Πολλές οι φωνές από κατοίκους και φίλους του περιβάλλοντος για τις κοπές πλατάνων

Η ανέχεια, η ανεργία και η ενεργειακή κρίση που ως αποτέλεσμα εκτόξευσε στα ύψη τις τιμές του πετρελαίου θέρμανσης, του φυσικού αερίου και τα καυσόξυλα, οδηγούν πλέον τους ανθρώπους να προχωρούν σε παράνομες ενέργειες εν όψει του επερχόμενου χειμώνα.


Στο μάτι των επιτηδείων έχει μπει και το πλατανόδασος της Οιχαλίας, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες των φίλων του περιβάλλοντος η παράνομη κοπή αιωνόβιων δέντρων εξελίσσεται πλέον σε μάστιγα μιας και οι εικόνες με κομμένα δένδρα πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς.


Τις τελευταίες μέρες ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη θέμα που εγείρει πολλά ερωτήματα αναφορικά με τον αριθμό πλατάνων που κρίθηκαν «άρρωστα» από το Δασαρχείο και πόσα τελικά κόπηκαν!

Οι πολίτες και οι φίλοι του περιβάλλοντος μιλούν για μία σκοτεινή υπόθεση υποστηρίζοντας ότι μαζί τα άρρωστα δένδρα κόπηκαν και πολλά υγιή και ζητούν απαντήσεις τόσο από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Οιχαλίας όσο και τον Δήμο Φαρκαδόνας.


Οι φωτογραφίες του OichaliaNEWS είναι σημερινές από το πλατανόδασος, που πραγματικά εκπέμπει SOS.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: