Αρχική Νέα Πολιτική Περιοδεία του Γιώργου Τσιάκαλου στο Α.Τ. Πύλης

Περιοδεία του Γιώργου Τσιάκαλου στο Α.Τ. Πύλης

από Oichalia News
Περιοδεία του Γιώργου Τσιάκαλου στο Α.Τ. Πύλης

Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τον διοικητή του Τμήματος κ. Χρήστο Παπαδογιάννη και το λοιπό προσωπικό

Το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης επισκέφτηκε σήμερα στα πλαίσια των επισκέψεων σε Υπηρεσίες και φορείς, ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Τσιάκαλος.


Ο κ. Τσιάκαλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή του Τμήματος κ. Χρήστο Παπαδογιάννη και το λοιπό προσωπικό.  Το Α.Τ. Πύλης, του οποίου η αρμοδιότητα περιλαμβάνει γεωγραφικά τις περιοχές του κάμπου που ανήκουν στον δήμο Πύλης κι εκτείνεται μέχρι τα ορεινά του Δήμου, επιτελεί σπουδαίο έργο και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργασιών που σχετίζεται με την ασφάλεια, την τροχαία κ.λ.π. Παράλληλα ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου της οποίας η σχετική μελέτη έχει υποβληθεί πριν μερικούς μήνες.

Ο κ. Τσιάκαλος πέραν των άλλων ευχήθηκε σε όλες και σε όλους τους εργαζόμενους στο Α.Τ. Πύλης καλή χρονιά και δύναμη στο έργο που επιτελούν καθημερινά.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: