Αρχική Νέα Θεσσαλία Αγοραστός: 20 εκ. ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη Θεσσαλία μέσα από το νέο πρόγραμμα “Ανάσα 2”

Αγοραστός: 20 εκ. ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη Θεσσαλία μέσα από το νέο πρόγραμμα “Ανάσα 2”

από Θωμάς Γκονής
Αγοραστός: 20 εκ. ευρώ σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στη Θεσσαλία μέσα από το νέο πρόγραμμα “Ανάσα 2”

Πρόκειται για ενισχύσεις από 2 έως 7 χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τη ζημιά που έχουν πάθει οι επιχειρήσεις και μάλιστα όλες οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στον ΚΑΔΕ που είναι πληττόμενες αλλά και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις που δεν ήταν στο προηγούμενο π

Νέο γύρο οικονομικής στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ανακοίνωσε την Παρασκευή ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός μέσα από το πρόγραμμα “Ανάσα 2”, το οποίο θα έχει συνολικό προϋπολογισμό 20 εκ. ευρώ.



Συγκεκριμένα ο κ. Αγοραστός ανέφερε πως “μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη διαδικασία προκήρυξης της νέας ενίσχυσης που κάνουμε μέσα από το «Ανάσα 2» στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν πληγεί από την πανδημία covid 19.


Για όλη τη Θεσσαλία έχουμε 20 εκ. ευρώ. Πρόκειται για ενισχύσεις από 2 έως 7 χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τη ζημιά που έχουν πάθει οι επιχειρήσεις και μάλιστα όλες οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στον ΚΑΔΕ που είναι πληττόμενες αλλά και οι νεοσύστατες επιχειρήσεις που δεν ήταν στο προηγούμενο πρόγραμμα.”



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: