Αρχική Νέα Θεσσαλία Κορονοϊός: Eπίταξη ιδιωτικών κλινών και την αξιοποίηση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου ζητά ο Δήμαρχος Λαρισαίων

Κορονοϊός: Eπίταξη ιδιωτικών κλινών και την αξιοποίηση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου ζητά ο Δήμαρχος Λαρισαίων

από Oichalia News
Κορονοϊός: Eπίταξη ιδιωτικών κλινών και την αξιοποίηση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου ζητά ο Δήμαρχος Λαρισαίων

“Το υπουργείο Υγείας, η διοίκηση της ΥΠΕ Θεσσαλίας πρέπει να δώσουν στο σύστημα υγείας την ανάσα που χρειάζεται με επιπλέον κρεβάτια και προσωπικό”

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη περιοχή με την εξέλιξη του κύματος της πανδημίας εξέφρασε για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος Λαρισαίων, στον απόηχο και των συναντήσεων που είχε για το θέμα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα αλλά και τον τομεάρχη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Ξανθό.


“Το υπουργείο Υγείας, η διοίκηση της ΥΠΕ Θεσσαλίας πρέπει να δώσουν στο σύστημα υγείας την ανάσα που χρειάζεται με επιπλέον κρεβάτια και προσωπικό”. Είναι άμεση η ανάγκη υποστήριξε ο κ. Καλογιάννης για την επίταξη ιδιωτικών κλινών αλλά κυρίως για την αξιοποίηση του στρατιωτικού νοσοκομείου, την οποία ως Δήμος είχαμε ζητήσει από την περασμένη Ανοιξη.


Ο δήμαρχος Λαρισαίων μίλησε για τον φόβο που έχει κυριεύσει τους πολίτες, ο οποίος πρέπει να βρει διέξοδο στην ενίσχυση του εμβολιασμού, ενώ παράλληλα ζήτησε από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους την πιστή τήρηση των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας.


Σύντομα επίσης και σε συνεργασία με τη ΠΕΔ Θεσσαλίας πρόκειται να “τρέξει” νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.


ertnews.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: