Αρχική Νέα Θεσσαλία Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα ο Βόλος: Λαμπρή τελετή με την παρουσία της Άννας Βίσση

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα ο Βόλος: Λαμπρή τελετή με την παρουσία της Άννας Βίσση

από Oichalia News
Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα ο Βόλος: Λαμπρή τελετή με την παρουσία της Άννας Βίσση

O Βόλος μπήκε στην γιορταστική περίοδο με την τελετή φωταγώγησης που την απόλαυσαν χιλιάδες πολιτών

Με μια υπέροχη παραγωγή του καλλιτεχνικού δυναμικού του Δήμου και της πόλης, με κορυφαία την ανεπανάληπτη Άννα Βίσση, ο Βόλος μπήκε στην γιορταστική περίοδο με την τελετή φωταγώγησης το βράδυ της Τρίτης στην παραλία, που την απόλαυσαν χιλιάδες πολιτών.


Με περισσότερους από 120 χορευτές, ηθοποιούς, μουσικούς που καλωσόρισαν την περίοδο των Χριστουγέννων στον Βόλο. Με άρωμα Mary Poppins, Πινόκιο και με τη φωνή της Άννας Βίσση, ο Βόλος φωτίστηκε από άκρη σε άκρη!



Ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος καλωσόρισε τους Βολιώτες στην τελετή φωταγώγησης της πόλης λέγοντας: «Φέτος κάναμε μία συμφωνία με τον μάγο να μη βρέχει. Του χρόνου θα κάνω άλλη συμφωνία να μην έχει και κρύο. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά που φεύγει και εύχομαι να μας βρει όλους με υγεία δίπλα στις οικογένειές μας. Να γυρίσουμε στην κανονικότητα, να ξεπεράσουμε την πανδημία. Χαίρομαι γιατί καθώς ερχόμουν δεν είδα ούτε έναν άνθρωπο χωρίς μάσκα. Και αυτό είναι καλό γιατί κρατάμε και τις αποστάσεις όσο μπορούμε και όλα τα μέτρα προστασίας για να χαρούμε μία μαγευτική βραδιά. Το σημαντικότερο για μένα δεν είναι η Άννα Βίσση. Είναι η ομορφιά των παιδιών αυτών. Της χωρωδίας μας, τα παιδάκια που είναι όλα Βολιωτάκια, η συμφωνική μας ορχήστρα και ο μαέστρος της. Κάποιοι έκλαψαν όσο εγώ νευρίαζα για να ετοιμάσουμε όλο αυτό εδώ» επισήμανε ο κ. Μπέος.




Η Άννα Βίσση χαρακτήρισε μαγευτικό το Πήλιο και τη Μαγνησία κι ευχήθηκε αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά κι αγάπη. Συγκεκριμένα είπε: «Είναι χαρά και τιμή που θα ανάψουμε κι άλλα φώτα στον λαμπερό Βόλο. Ευχαριστώ τον Αχιλλέα. Θα ‘θελα να μένω στον Βόλο. Εδώ υπάρχει αισιοδοξία, ελπίδα, χαρά και αγάπη. Εύχομαι να μείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί , να ξεπεράσουμε όλο αυτό που ζούμε. Να μη σταματήσουμε να αγαπάμε και να χαιρόμαστε» είπε η Άννα Βίσση.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: