Αρχική Νέα Θεσσαλία Στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο εκπρόσωποι Συλλόγων ΑμεΑ και ΑμΕΑ

Στον Δήμαρχο Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκο εκπρόσωποι Συλλόγων ΑμεΑ και ΑμΕΑ

από Oichalia News
Ο δήμαρχος Λάρισας κ. Θανάσης Μαμάκος με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ
Ο δήμαρχος Λάρισας κ. Θανάσης Μαμάκος με τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ

Κλειδί» η ενεργοποίηση όλων για μια πόλη φιλική και προσβάσιμη

Ζητήματα που απασχολούν τα μέλη των Συλλόγων ΑμΕΑ και ΑμεΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο των συναντήσεων που είχε ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος με τη διοίκηση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Ειδικών Σχολείων, Ιδρυμάτων & Θεραπευτηρίων ΑΜΕΑ Ν. Λάρισας, καθώς και με τους προέδρους του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Ανάπηρων Πολιτών (ΠΑΝΣΑΠ), κ.Αθανάσιο Πατσιούρα και Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Π.ΟΜ.Α.μεΑ.) Θεσσαλίας, κ.Στέφανο Πάικο.


«Το “κλειδί” για μια Λάρισα σπουδαία ξανά, με υψηλό δείκτη ποιότητας ζωής, είναι η ενεργοποίηση και η συνεργασία, στο να δημιουργήσουμε μια πόλη προσβάσιμη και φιλική προς όλους. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τους άμεσα εμπλεκόμενους φορείς, έχει ήδη προχωρήσει η καταγραφή όλων των προβληματικών για τους συμπολίτες μας σημείων, των αναγκών για νέα σημεία πρόσβασης, στο κέντρο αλλά και τις συνοικίες της πόλης μας», τόνισε ο κ.Μαμάκος, με αφορμή τις συναντήσεις.


Τόσο οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμΕΑ, όσο και των ΠΑΝΣΑΠ-ΠΟΜΑμεΑ αναφέρθηκαν αναλυτικά σε ζητήματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες, όσο και σε προτάσεις για τη διευκόλυνση  της μετακίνησης, κυρίως, στον αστικό ιστό, καθώς και σε ζητήματα πρόσβασης σε δημόσια κτίρια (σχολεία, χώρους πολιτισμού, κ.α). Να σημειωθεί ότι από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΑμΕΑ Ν.Λάρισας συμμετείχαν οι κ.κ. Αναστάσιος Παπαναστασούλης (πρόεδρος), Αικατερίνη Χαλάτση (αντιπρόεδρος), Αντιγόνη Λαϊνά (γραμματέας), Γεώργιος Χαλούλης (ταμίας), Βασίλειος Παπαγεωργίου (έφορος Αθλητικών Θεμάτων).



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: