Αρχική Εκδηλώσεις «Καλό Καλοκαίρι» μας ευχήθηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

«Καλό Καλοκαίρι» μας ευχήθηκαν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

από Oichalia News
«Καλό Καλοκαίρι» μας ευχήθηκαν οι μαθητές του  2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

Με μία πανέμορφη σχολική γιορτή οι μαθητές του 2ου Δημ. Σχολείου Οιχαλίας μας ευχήθηκαν «Καλό καλοκαίρι» !

Κατέθεσαν και την ψυχή τους το απόγευμα της Πέμπτης στην τελευταία εορταστική παράσταση της εκπαιδευτικής σεζόν 2021-2022.


Ο λόγος για τους μαθητές όλων των τάξεων του 2ου Δημ. Σχολείου Οιχαλίας, όπου στο «φινάλε» της σχολικής χρονιάς και μπροστά σε εκπαιδευτικούς, γονείς, παππούδες και φίλους,  παρουσίασαν μία χαρούμενη γιορτή γεμάτη θεατρικά, χορούς και τραγούδια, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα!


Άξια αναφοράς τα  θεατρικά για την επανάσταση των Θεσσαλών αγροτών ενάντια στους τσιφλικάδες με διαλόγους για τα σημερινά ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα αλλά και για την παιδική εκμετάλλευση ενώ ξεχωριστή ήταν και η αναφορά στα ελληνικά νησιά με χορούς και τραγούδια από τα πρωτάκια που κέρδισαν το χειροκρότημα και τις εντυπώσεις.


Συγκινητική στιγμή ο έπαινος  στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης που μετά από έξι χρόνια αποχαιρετούν το σχολείο στο οποίο έλαβαν τη γνώση, γεύτηκαν τη χαρά του παιχνιδιού, διδάχτηκαν την αξία της φιλίας και βίωσαν ίσως από τις πιο ανέμελες στιγμές της ζωής τους.


Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, στην Διευθύντρια κ. Ελένη Τζαβέλλα και στους αξιόλογους εκπαιδευτικούς για την όμορφη εκδήλωση αλλά και στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τον πλούσιο μπουφέ με τα λαχταριστά εδέσματα που προσέφεραν.


Δείτε το βίντεο και εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS






ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα