Αρχική Εκδηλώσεις Λαοθάλασσα στον μεγάλο χορό του Διγενή

Λαοθάλασσα στον μεγάλο χορό του Διγενή

από Θωμάς Γκονής
Λαοθάλασσα στον μεγάλο χορό του Διγενή

Σκόραρε στην διασκέδαση η ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέλιο Διονυσίου και τους Δημήτρη Κυριάκου, Δήμητρα Μητρούσια και Ευάγγελο Ζιώγα σε μεγάλα κέφια, ο Διγενής Νεοχωρίου προσέφερε μία εξαιρετική βραδιά γεμάτη διασκέδαση και χορό που άφησε άναυδους τους 2.000 κόσμου που κατέκλυσαν το βράδυ του Σαββάτου την πλατεία της Οιχαλίας.

Το κάλεσμα για την μεγάλη εκδήλωση της ομάδας που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣ Τρικάλων είχε δοθεί προ καιρού, με τους απανταχού Νεοχωρίτες ομογενείς και γηγενείς, μαζικά, να δίνουν δυναμικό παρών στηρίζοντας από καρδιάς και την φετινή προσπάθεια του Διγενή που σε λίγες μέρες θα μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γ’ Εθνικής.

Οι προσπάθειες όλων των ανθρώπων που προσφέρουν τις υπηρεσίες στο ιστορικό σωματείο του ν. Τρικάλων επικροτούνται και στηρίζονται, αυτό έδειξε και αυτό πιστοποίησε η εικόνα με την κατάμεστη πλατεία και την διασκέδαση που κράτησε μέχρι πρωινές ώρες.

Στην επιτυχημένη εκδήλωση το βράδυ του Σαββάτου στην Οιχαλία το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Σπυρίδων Αγναντής, οι βουλευτές της Ν.Δ. Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και μέλη ποδοσφαιρικών σωματείων του ν. Τρικάλων.

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε για το OichaliaNEWS ο Δημήτρης Γιάννης.





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα