Αρχική Εκδηλώσεις Μαγική βραδιά χορού χθες στην Οιχαλία (video)

Μαγική βραδιά χορού χθες στην Οιχαλία (video)

από Oichalia News
Μαγική βραδιά χορού χθες στην Οιχαλία (video)

Μαγική βραδιά χορού χθες στην Οιχαλία

Με το καλωσόρισμα του καλοκαιριού για το 2012 διοργανώθηκε χθες μία μοναδική βραδιά αφιερωμένη στην μαγική τέχνη του χορού στην πλατεία της Οιχαλίας.

Στην σκηνή τμήματα χορού με παιδιά δικά μας, που αρμονικά παρουσίασαν την τέχνη του παραδοσιακού και του μοντέρνου χορού, πλαισιωμένα από την εμφατική διδασκαλία και καθοδήγηση της κ. Μόρφου.
Με την παρουσία του Δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Οικονόμου,τους Αντιδημάρχούς κ.  Τσιάντο, κ. Νεοφώτιστο και κ. Χριστοδούλου, μέλη του Δ.Σ Φαρκαδόνας αλλά και πλήθος οικογενειών και παρέες όλων των ηλικιών, τιμήθηκε η βραδιά όπως της άξιζε.
Υπό τα βλέμματα των γονιών που καμάρωναν τα παιδιά τους και των μεγαλυτέρων ηλικιών να νοσταλγούν, η ατμόσφαιρα παραδόθηκε στα χαμόγελα, τα νάζια και τις χορευτικές φιγούρες των μικρών παιδιών που μόνο κύματα θετικής διάθεσης μπορούσαν να μεταδώσουν.
Έκλεψαν την παράσταση οι ''μικροί'' μας φίλοι και οφείλουμε να τους συγχαρούμε για το όμορφο θέαμα που μας χάρισαν και γι αυτή την μαγευτική βραδιά στο σύνολό της.
Δείτε φωτογραφίες με την ευγενική χορηγία και αρωγό του oichalianews, του ΦΩΤΟ STUDIO " ΒΑΣΩ " καθώς και όλοκληρο το βίντεο από την παράσταση οσουνούπω....
(για τις φωτογραφίες που θα σας γοητεύσουν σας ενημερώνουμε ότι όλο το υλικό βρίσκεται στο ΦΩΤΟ STUDIO " ΒΑΣΩ " όπου μπορείτε να τις προμηθευτείτε σε τέλεια ανάλυση και ποιότητα χωρίς το λογότυπό μας).




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: