Αρχική Εκδηλώσεις Με μία όμορφη εκδήλωση ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας τίμησε τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου Και Παύλου

Με μία όμορφη εκδήλωση ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας τίμησε τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου Και Παύλου

από Oichalia News
Με μία όμορφη εκδήλωση ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας τίμησε τον εορτασμό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου Και Παύλου

Κατάμεστη η πλατεία της Φαρκαδόνας

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε την Παρασκευή την κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας και παρακολούθησε την εορταστική εκδήλωση του συλλόγου γυναικών για τον εορτασμό της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων Πέτρου Και Παύλου.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης, που περιλάμβανε τα χορευτικά της Φαρκαδόνας, το χορευτικό των γυναικών του συλλόγου, του Πετρωτού, της Πηνειάδας και το χορευτικό του συλλόγου Απόλλων Τρικάλων.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μπότη ευχαρίστησε το Νομικό Πρόσωπο "Πέλιννα" και το συμβούλιο Φαρκαδόνας για την χορηγία της ορχήστρας , τους προέδρους, τους χοροδιδασκάλους και τα χορευτικά όλων των συλλόγων που εθελοντικά προσφέρθηκαν να συνδράμουν στην εκδήλωση, και δήλωσε ότι εύχεται η όμορφη αυτή πολιτιστική  εκδήλωση από δω και στο εξής να πραγματοποιείται κάθε χρόνο .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Νεοφώτιστος, ο πρόεδρος του Δ.Σ φαρκαδόνας κ.Γιώτας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Πέλιννα" κ. Ρίζος,  ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Χύτας,ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Φ κ. Μπαντής.


Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: