Αρχική Εκδηλώσεις ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

από Oichalia News
ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ

Ντελίριο κεφιού & διασκέδασης στο Καρναβάλι της Φαρκαδόνας

Το Καρναβάλι Φαρκαδόνας 2024 ήταν μία ιδιαίτερα ευχάριστη εκδήλωση που πραγματικά εξέπληξε όσους βρέθηκαν την Καθαρά Δευτέρα στην «Πρωτεύουσα του Δήμου» για να παρακολουθήσουν ένα δρώμενο «θεσμό» της περιοχής , όπου μετά από (5) χρόνια απουσίας επέστρεψεγια τα καλά !


Μπορεί να διοργανώθηκε και να πραγματοποιήθηκε σε μία αρκετά δύσκολη περίοδο (ακατάλληλη για μερικούς), αλλά όσοι βρεθήκαμε εκεί είδαμε μία κοινωνία κυρίως νέων ανθρώπων όπου εκ των έσω πήγαζε μία τεράστια δυναμική, ένα ακατάβλητο πείσμα και μία επιδραστική αύρα αισιοδοξίας.

Νοιώσαμε ειλικρινά μία ιδιάζουσα και μοναδική επιδραστική αύρα μικρών και μεγάλων ανθρώπων που με παλμό, ζέση και αγάπη έστειλαν το μήνυμα: ότι παρά τις όποιες κακουχίες και καταστροφές υπέστησε η Φαρκαδόνα, είναι αυτοί που προτάσσουν τα στήθη τους και δηλώνουν παρών για την ανάταξη του τόπου τους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εκατοντάδες καρναβαλιστές, στους χορηγούς και σε όλους όσους συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή εκδήλωση.


Οφείλουμε ιδιαίτερα να δώσουμε τα εύσημα στην ιδιαίτερη φωνή του Καρναβαλιού και στον εκπληκτικό Αλεχάντρο Γεωργίου που παρουσίασε μοναδικά την όλη εκδήλωση με συνεπικουρούμενο τον  Αντιδήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Χρήστο Καραμάνο, τον τιτανομέγιστο Δεσπότη Χρήστο Αραχωβίτη που «ευλόγησε» ασύστολα το ποίμνοιο, τον Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας που συνέβαλε «τα μάλλα» στην όλη εκδήλωση, τον παντού και πάντα Πολιτιστικό Σύλλογο " Άγιος Γεώργιος" Πετρωτού, τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπυρίδων Αγναντή που φόρεσε το πηλήκιο της αστυνομίας και επέβαλε την τάξη αλλά και τον Αντιδήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο  που δέχθηκε «υποκλινόμενος» την ευλογία του Πατέρα Χρήστου Αραχωβίτη.

Δείτε το 2ο μέρος των φωτογραφιών όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα