Αρχική Εκδηλώσεις Ο Δημήτρης Αποστόλου και οι GRUPO TRIKALATIN μάγεψαν στο 2ο THESSALY LATIN PARTY

Ο Δημήτρης Αποστόλου και οι GRUPO TRIKALATIN μάγεψαν στο 2ο THESSALY LATIN PARTY

από Oichalia News
Ο Δημήτρης Αποστόλου και οι GRUPO TRIKALATIN μάγεψαν στο 2ο THESSALY LATIN PARTY

Το περασμένο Σάββατο 19 του μηνός, διεξήχθη στο πάρκο του Άι Γιώργη το 2ο στη σειρά THESSALY LATIN PARTY

Όλη η Θεσσαλία ήταν εκεί. Το περασμένο Σάββατο 19 του μηνός, διεξήχθη στο πάρκο του Άι Γιώργη το 2ο στη σειρά THESSALY LATIN PARTY, με την συμμετοχή των GRUPO TRIKALATIN, LET'S DANCE Λάρισας και τον Λ.Ε.Μ.Χ.Μ. “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ” από Καρδίτσα.


Σε ένα πολύ όμορφο χώρο οι παρευρισκόμενοι από διάφορα μέρη της Θεσσαλίας χόρεψαν σε latin ρυθμούς μέχρι τις 4 τα ξημερώματα. Ο έντονος ενθουσιασμός, η ακούραστη διάθεση και η αδιαφορία για τα καιρικά φαινόμενα, δημιούργησαν μια πραγματικά μαγευτική ατμόσφαιρα. Στα αξιοσημείωτα της βραδιάς, η σπασμένη από το χορό πίστα (άλλοι σπάνε πιάτα, εμείς σπάμε πίστες). Όλοι πλέον αδημονούν για το 3ο party της σειράς που θα γίνει στην Καρδίτσα και υπόσχεται ακόμα περισσότερες συγκινήσεις. Μέχρι τότε θα τρέχουμε στα διάφορα πάρτι που θα λαμβάνουν χώρα σε διάφορα μέρη της Θεσσαλίας.


Ο Δημήτρης στην προσωπική του σελίδα στο facebook δήλωσε:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ!!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ ΧΟΡΟΣ!!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΩΣΑΝ ΤΟΥΣ (ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΥΣ!!) ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΙΜΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣIAΡΙΔΑ ΒΑΣΩ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ! RESPECT!!!!

Δείτε φωτογραφίες που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα:




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: