Αρχική Εκδηλώσεις Σκόραρε στην διασκέδαση η Θύελλα Πετρωτού

Σκόραρε στην διασκέδαση η Θύελλα Πετρωτού

από Oichalia News
Σκόραρε στην διασκέδαση η Θύελλα Πετρωτού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ο ετήσιος χορός της Θύελλας Πετρωτού.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ο ετήσιος χορός της Θύελλας Πετρωτού.

Η εκδήλωση διεξήχθη στην πλατεία του Πετρωτού παρουσία πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της διοίκησης, γέμισε ασφυκτικά τον χώρο της πλατείας και πρόσφερε μία σημαντική ηθική και οικονομική βοήθεια για το χτίσιμο της ομάδας της νέας σεζόν που έρχεται.  

Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS η διοίκηση του σωματείου με μεθοδικές κινήσεις και μεγάλη οργάνωση, δημιούργησε το βράδυ της Παρασκευής μία άρτια εκδήλωση φροντίζοντας να μετατραπεί ένας ακόμη ετήσιος χορός της ομάδας σε ένα μοναδικό γλέντι, «θεσμός» πλέον στην Τοπική Κοινότητα Πετρωτού.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Πετρωτού και Κλοκοτού τα οποία παρουσίασαν παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Στην συνέχεια την σκυτάλη πήραν ο Ξενοφών Τσιούνης (τραγούδι), η Φαίδρα Διαμαντή (τραγούδι), ο Ανδρέας Γέροντας (τραγούδι), ο Νίκος Τζουκόπουλος (κλαρίνο) και ο Αποστόλης Τυράκης (μπουζούκι) οι οποίοι με Λαϊκό-Δημοτικές «επιθέσεις κατά κύματα» έφεραν τον κόσμο στην πίστα και το γλέντι πήρε εκρηκτικές διαστάσεις μέχρι τα ξημερώματα!

Το παρών στην βραδιά της Θύελλας Πετρωτού έδωσε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας κ. Γρηγόρης Μητράκος, ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.  Γιώργος Τσίγκας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων και του Δ.Σ. Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Θανάσης Λιούτας, οι Αντιδήμαρχοι Φαρκαδόνας κ. Ηλίας Καραμάνος και Γιάννης Μέμηλας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Γιάννης Αναγνώστου, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Φαρκαδόνας κα. Ελένη Στεργίου Μπότη και Κώστας Θωμάς, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πετρωτού κ.  Εμμανουήλ Κυρίτσης, ο Πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας Γεωργανάδων κ. Ευάγγελος Ζιώγκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Νομού Φλώρινας κα. Αγαθή Οικονόμου, ο Πρόεδρος της Μπάρτσας Γριζάνου κ. Δημήτρης Δημότσιος, πρώην προπονητές, παίκτες, ομογενείς, κάτοικοι του Πετρωτού και των όμορων γειτονικών διαμερισμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο Caffe Excelsior, ο εξαιρετικός καφές εσπρέσσο του Τρικαλινού μετρ του είδους κ. Άγγελου Ντούμα, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Ιταλικής εταιρίας σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ σημαντική ήταν η συμβολή του δήμου Φαρκαδόνας που προσέφερε τα τραπεζοκαθίσματα της εκδήλωσης.     



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: