Αρχική Επιχειρηματικά Αφοί Καραγκούνη: Η Νο 1 επιλογή για τα Top Trends σε πλακίδια, είδη υγιεινής και θέρμανση στα Τρίκαλα

Αφοί Καραγκούνη: Η Νο 1 επιλογή για τα Top Trends σε πλακίδια, είδη υγιεινής και θέρμανση στα Τρίκαλα

από Oichalia News
Αφοί Καραγκούνη: Η Νο 1 επιλογή για τα Top Trends σε πλακίδια, είδη υγιεινής και θέρμανση στα Τρίκαλα

Από το 1983 σημαντικό για την εταιρία είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Την πρώτη θέση προτίμησης για νέα και κορυφαία trends, όπως και για την πληθώρα επιλογών σε πλακίδια, είδη υγιεινής και θέρμανσης κατέχει η εταιρία των Αδελφών Καραγκούνη στο Ν. Τρικάλων.



Η εταιρία των Αδελφών Καραγκούνη αντιπροσωπεύει προϊόντα των μεγαλύτερων εργοστασίων του εξωτερικού, διαθέτοντας μια απίστευτη γκάμα από: Πλακίδια τοίχου, Δαπέδου και Πισίνας – Είδη Υγιεινής – Υδραυλικά – Αξεσουάρ μπάνιου, Μπαταρίες – Νεροχύτες – Θερμοσίφωνες – Είδη Θέρμανσης όπως Λέβητες Φυσικού Αερίου,υγραερίου και Πετρελαίου – Καλοριφέρ – ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό .



Όλα τα υλικά είναι κορυφαίας ποιότητας και αξεπέραστης αντοχής. Με σωστή τοποθέτηση και πάντα με την απαραίτητη καθοδήγηση των συνεργείων από το έμπειρο προσωπικό τους, τα προϊόντα εγγυώνται πανέμορφο αποτέλεσμα.



ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Σημαντικό για εμάς είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη, με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και μία από αυτές είναι και η χρήση του σχεδιαστικού προγράμματος DOMUS 3d με τη δυνατότητα σχεδιασμού των χώρων της κατοικίας σας σε τρισδιάστατη (3D) απεικόνιση. Επίσης μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των νέων τάσεων στο design είμαστε σε θέση να προτείνουμε πάντα τις ομορφότερες λύσεις για την κατοικία και την οικοδομή.


 


ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Στον τομέα της θέρμανσης, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή ολοκληρωμένων συστημάτων θέρμανσης όπως Λέβητες Φυσικού Αερίου – Υγραερίου και Πετρελαίου – Καλοριφέρ – Ενδοδαπέδια θέρμανση .
Η κατασκευή γίνεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας, με την χρήση κορυφαίων υλικών και πάντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΕΡΜΑ
Τρίκαλα, Τ.Κ. 42132


Τηλέφωνο 1: +30 2431 075004
Τηλέφωνο 2: +30 2431 032420

FAX: +30 24310 33307

karagounisbros@gmail.com




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: