Αρχική Επιχειρηματικά Αφοί Καραγκούνη: Για τέσσερις δεκαετίες στην κορυφή σε είδη σπιτιού

Αφοί Καραγκούνη: Για τέσσερις δεκαετίες στην κορυφή σε είδη σπιτιού

από Oichalia News
Αφοί Καραγκούνη: Για τέσσερις δεκαετίες στην κορυφή σε είδη σπιτιού

Πρωτότυπες ιδέες, υψηλή αισθητική και φιλολαικές τιμές συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας των αδελφών Καραγκούνη στα Τρίκαλα

Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και τέσσερις δεκαετίες η εταιρεία Αφοί Καραγκούνη αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες επιχειρήσεις των Τρικάλων.


Η αναγνώριση του κόσμου προς τη συγκεκριμένη εταιρεία δημιουργήθηκε μέσα από τη δουλειά και το έργο που οι Αφοί Καραγκούνη και οι συνεργάτες τους έχουν παρουσιάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Πρωτότυπες ιδέες, υψηλή αισθητική και φιλολαικές τιμές συνθέτουν το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Με την εμπειρία πλέον τεσσάρων δεκαετιών η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί εγγυημένα να σας παρέχει τις καλύτερες επιλογές σε Είδη Υγιεινής - Πλακάκια - Υδραυλικά & Είδη Θέρμανσης (όπως Λέβητες Φυσικού Αερίου, υγραερίου και Πετρελαίου) αλλά και κλιματισμού, έχοντας την απαιτούμενη τεχνογνωσία.

Οι συνεργασίες των Αφών Καραγκούνη δεν περιορίζονται στον ελληνικό γεωγραφικό χώρο, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν επεκταθεί και πέρα από αυτόν.

Επισκεφτείτε την εταιρεία Αφοί Καραγκούνη και πάρτε μία γεύση από την τελευταία λέξη της μόδας για το πως θα διαμορφώσετε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας, με τα πιο ποιοτικά υλικά που υπάρχουν στην αγορά, για να ξεχωρίζετε.

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ , ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 1983 και αντιπροσωπεύει προϊόντα των μεγαλύτερων εργοστασίων του εξωτερικού, διαθέτοντας μια απίστευτη γκάμα από: Πλακίδια τοίχου, Δαπέδου και Πισίνας – Είδη Υγιεινής – Υδραυλικά – Αξεσουάρ μπάνιου, Μπαταρίες – Νεροχύτες – Θερμοσίφωνες – Είδη Θέρμανσης όπως Λέβητες Φυσικού Αερίου,υγραερίου και Πετρελαίου – Καλοριφέρ – ενδοδαπέδια θέρμανση και κλιματισμό .

Το όνομα ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ, έγινε από νωρίς συνώνυμο της αξιοπιστίας και της ποιότητας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη. Σημαντικό για την εταιρία είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη με την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Θα μας βρείτε:

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ ΤΕΡΜΑ
Τρίκαλα, Τ.Κ. 42132
Τηλέφωνο 1: +30 2431 075004
Τηλέφωνο 2: +30 2431 032420
FAX: +30 24310 33307

web: www.karagounis.gr
email: karagounisbros@gmail.com

Δείτε εικόνες από τα υψηλής ποιότητας και αισθητικής προιόντα που διατίθενται στην έκθεση της επιχείρησης

 

  

 

   



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: