Αρχική Επιχειρηματικά Jazz Bar Lounge Cafe. Καφέ, φαγητά, γλυκά, βάφλες… delivery, σπίτι μας!!!

Jazz Bar Lounge Cafe. Καφέ, φαγητά, γλυκά, βάφλες… delivery, σπίτι μας!!!

από Oichalia News
Jazz Bar Lounge Cafe. Καφέ, φαγητά, γλυκά, βάφλες… delivery, σπίτι μας!!!

Όλα όσα λατρεύουμε... στην πόρτα μας !!!

Το Jazz Bar Lounge Cafe, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της εποχής προχωρά στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας delivery που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τον καφέ μας, τους χυμούς, τα φαγητά, τα γλυκά και τα κοκτέιλ που λατρεύουμε… στην πόρτα μας !!!


Από το πρωί (10 π.μ.), με την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των γευστικών και αρωματικών χαρακτηριστικών του καφέ από την φάρμα Ipanema της Βραζιλίας, το καλύτερο Cappuccino και το γευστικό freddo της Οιχαλίας, με ένα τηλεφώνημα βρίσκεται στον χώρο μας.  


Και αν θέλουμε να απολαύσουμε γευστικό φαγητό * οικογενειακά ή με την παρέα μας, από το σούρουπο (6 μ.μ.) και με μία κίνηση  το Jazz μας φέρνει μικρές ή μεγάλες αγαπημένες πίτσες,  λαχταριστά Burgers, τα φημισμένα Club Sandwich, Τορτίγιες, Σαλάτες, Βάφλες, Γλυκά και Παγωτά της KAYAK…. έχοντας την ευκολία και την ασφάλεια του σπιτιού μας!


Και όλα αυτά με ένα τηλεφώνημα στο 24330 31531.

 

* Με κάθε φαγητό ένα αναψυκτικό της αρεσκείας μας δώρο !!!


Jazz Bar Lounge Cafe

Γιατί ότι μας ζητάτε το κάνουμε πράξη !

Ετικέτες: jazz cafe οιχαλία delivery



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: