Αρχική Επιχειρηματικά KUZINA ΓΕΥΣΕΙΣ: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου των Τρικάλων

KUZINA ΓΕΥΣΕΙΣ: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου των Τρικάλων

από Oichalia News
KUZINA ΓΕΥΣΕΙΣ:  Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου εστιατορίου των Τρικάλων

Το εστιατόριο Kuzina Γεύσεις άνοιξε τις πόρτες του σε ένα ανανεωμένο  χώρο στο Δέλτα Λαρίσης, με στόχο να αποτελέσει έναν αγαπημένο προορισμό για τους απαιτητικούς λάτρεις νέων γεύσεων, ξεχωριστών συνταγών και «μυρωδικού» φαγητού

Ένα υπέροχο γαστρονομικό  «ταξίδι» με πολλές εξαιρετικές κριτικές  (για τον απόλυτο συνδυασμό μενού και ποιότητας) ξεκίνησε από τις αρχές Αυγούστου σε ένα κομβικό σημείο της πόλης των Τρικάλων.  



Το εστιατόριο Kuzina Γεύσεις άνοιξε τις πόρτες του σε ένα ανανεωμένο  χώρο στο Δέλτα Λαρίσης με στόχο να αποτελέσει έναν αγαπημένο προορισμό για τους απαιτητικούς λάτρεις νέων γεύσεων, ξεχωριστών συνταγών και «μυρωδικού» φαγητού.



Η ιδέα και το όραμα των επιχειρηματιών κ.κ. Ηλία Λίτσιου και Νίκου Παπαχρήστου, να ανανεώσουν έναν ιστορικό χώρο στην είσοδο της πόλης των Τρικάλων και να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό εστιατόριο Kuzina με πολυποίκιλες και άριστες μοναδικές γεύσεις, άρχισε σύντομα να διαδίδεται και να αποκτά την αίγλη κερδίζοντας καθημερινά ακολούθους - ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλουν να ταξιδέψουν σε υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες!  



Τα εγκαίνια του εστιατορίου Kuzina Γεύσεις έγιναν την προηγούμενη Κυριακή σε μία λιτή τελετή υπό της ευλογίες του Πρωτοσύγκελου της Ι. Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών, Αρχιμ. Αλέξιου Κανίνα και την παρουσία μελών της οικογένειας και συγγενών των δύο ιδιοκτητών.  



To OichaliaNEWS βρέθηκε στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και σας μεταφέρει τις εικόνες:




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: