Αρχική Επιχειρηματικά Λαμπερά εγκαίνια για το Ινστιτούτο Αισθητικής Derma Aesthetic Skincare & Laser Clinic

Λαμπερά εγκαίνια για το Ινστιτούτο Αισθητικής Derma Aesthetic Skincare & Laser Clinic

από Oichalia News
Λαμπερά εγκαίνια για το Ινστιτούτο Αισθητικής Derma Aesthetic Skincare & Laser Clinic

Αρκετός ο κόσμος που παραβρέθηκε στο νέο πολυχώρο ομορφιάς των Τρικάλων το βράδυ του Σαββάτου

Πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Τρίκαλα τα εγκαίνια του νέου Ινστιτούτου Αισθητικής Derma Aesthetic Skincare & Laser Clinic της Βάσως Παπαποστόλου.


Όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS ο κόσμος που παρευρέθηκε το Σάββατο στο νέο και εντυπωσιακό πολυχώρο ομορφιάς που βρίσκεται στην Ασκληπιού 14 (3ος όροφος) στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, ήταν απίστευτος σε αριθμό, με υψηλές παρουσίες και πολλά λαμπερά χαμόγελα και με κυρίαρχο στοιχείο την έντονη ανεβασμένη διάθεση από τα πολλά happening που επιφύλασσε στο κοινό η ιδιοκτήτρια του Ινστιτούτου Βάσω Παπαποστόλου.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Κολώνας αποδίδοντας τις ευλογίες της εκκλησίας στην ιδιοκτήτρια και σε όσους βρέθηκαν στον χώρο.

Θερμές ευχές και όμορφες δουλειές ευχόμαστε στην γλυκύτατη Βάσω Παπαποστόλου, που αναμφίβολα, με τις εξειδικευμένες και προχωρημένες υπηρεσίες περιποίησης για την σύγχρονη γυναίκα και τον άνδρα που έφερε στα Τρίκαλα,  θα μας χαρίζει τα αποτελέσματα που ονειρευόμαστε.

Δείτε εικόνες από τα λαμπερά εγκαίνια όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Επικαιρότητα