Αρχική Γνώμες Αρνητικά τεστ... αλλά ο κορονοϊός και η γρίπη σαρώνουν

Αρνητικά τεστ... αλλά ο κορονοϊός και η γρίπη σαρώνουν

από Θωμάς Γκονής
Αρνητικά τεστ... αλλά ο κορονοϊός και η γρίπη σαρώνουν

Σε Φαρκαδόνα και Οιχαλία πραγματοποίησε ελέγχους κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Πέμπτη

Τεστ θετικό μπορεί να μην βγήκε στους λιγοστούς για μία ακόμη φορά ελέγχους που πραγματοποίησε χθες Πέμπτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Οιχαλία και Φαρκαδόνα, αλλά, ο κορονοϊός και η γρίπη σαρώνουν σύμφωνα με τις πληροφορίες που συλλέγονται από το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Πέμπτης που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα 2 Rapid Test που πραγματοποιήθηκαν στην πλατεία Φαρκαδόνας και τα 24 στην πλατεία Οιχαλίας ήταν αρνητικά, δίχως αυτό να παρουσιάζει την πραγματική αλήθεια.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από Ιατρούς, Φαρμακοποιούς και λοιπούς του δήμου Φαρκαδόνας, γίνεται λόγος για υψηλό ποσοστό γρίπης και κορονοϊού ιδιαίτερα στις μικρές και μέσες ηλικίες.

Επιβάλλεται η προσοχή όλων γιατί αν σκεφτούμε ότι σε λίγες ημέρες ανοίγουν και τα σχολεία, δεν αργεί να ζήσουμε και στιγμές από τον γάμο του κουτρούλη.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: