Αρχική Κους Κους Αυτούς τους βάζελους τους αγαπάμε !

Αυτούς τους βάζελους τους αγαπάμε !

από Θωμάς Γκονής
Αυτούς τους βάζελους τους αγαπάμε !

Μπορεί ο "εξάστερος" να υπέκυψε στις ορέξεις της Μπάγερν αλλά οι Χρήστος Γιαννίκης και Χρήστος Ζαφείρης θα είναι πάντα παρών και πιστοί

Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Μόναχο και στο Audi Dome Arena για το παιχνίδι της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Μπάγερν και τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν απογοητευτικό για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό (84-68) αλλά ο παλμός των οπαδών του "τριφυλιού" ήταν τέτοιος που για ακόμη μία φορά κέρδισαν την μάχη της εξέδρας μέσα στο σπίτι των Βαυαρών.

Ανάμεσα τους βρέθηκαν και αρκετοί "πράσινοι'' Νεοχωρίτες όπως οι κ.κ. Χρήστος Γιαννίκης και Χρήστος Ζαφείρης που όπως κάθε χρόνο με αντίπαλο την Μπάγερν, αφήνουν την δουλειά τους στα εστιατόρια και ταξιδεύουν αρκετά χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν από κοντά την Πανάθα και τον αγώνα που δίνει για την ευρωλίγκα στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Ανεξαιρέτως αποτελέσματος και απόδοσης, είτε χαράς είτε απογοήτευσης - αυτοί θα είναι πάντα παρών για τον "εξάστερο".

Αυτούς τους "δικούς" μας βάζελους τους αγαπάμε!

Η «σκιά» του Υπουργού
Προηγούμενο άρθρο
Η «σκιά» του Υπουργού
Στην πρώτη γραμμή
Επόμενο άρθρο
Στην πρώτη γραμμή



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: