Αρχική Κους Κους Η Αvant-Garde… της Οιχαλίας

Η Αvant-Garde… της Οιχαλίας

από Oichalia News
Η Αvant-Garde…  της Οιχαλίας

Στην Οιχαλία μας τα «ηνία» πλέον περνούν σε άλλα χέρια

Η ζωή μας κυλάει τόσο λυσσαλέα γρήγορα που ανήμποροι και δίχως φρένα  παρακολουθούμε πλέον τον ρου της ιστορίας  να αλλάζει καθημερινά.


Στην Οιχαλία μας τα «ηνία» πλέον περνούν σε άλλα χέρια και κάποιοι από αυτούς που συναντήσαμε τυχαία, έδειξαν άξιοι συνεχιστές της μοναδικής «ιστορίας» μας.

Ο λόγος για τους κ.κ. Κώστα Ευαγγέλου (Φυκιάς), Αποστόλη Παθέκα (Ντερεμέ), Νικόλαο Χασάπη και Ηλία Παπαχρήστο (Μπατάλης) που ένα μεσημέρι Παρασκευής φρόντισαν να με προσκαλέσουν στο τραπέζι τους στο "Όρεξη 'να χεις", για να εξιστορήσουν τα βήματα προς νεοτέρους με στιγμές μοναδικές δικές τους, των πατεράδων μας... όσο και του τόπου μας.

Καταλάβα ότι η Αvant-Garde της Οιχαλίας είναι παρούσα, αλλά με ενημέρωσαν ότι περιμένει και τον Ιωάννη Ζαφείρη (Ζβανά), ο οποίος μπορεί να απείχε αλλά συμμετείχε νοερά και... καταφθάνει !!!

Θα βγάλει πολλά σεκλέτια ο Σβανάς είπε ο Ντερεμές, και είμαστε όλοι εν αναμονή! 


Ετικέτες: οιχαλία
Εκλογομαγειρέματα...
Προηγούμενο άρθρο
Εκλογομαγειρέματα...
Έλκει σαν Μαγνήτης !
Επόμενο άρθρο
Έλκει σαν Μαγνήτης !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: