Αρχική Κους Κους Ξεχωρίζει ο Τζίμας !

Ξεχωρίζει ο Τζίμας !

από Θωμάς Γκονής
Ξεχωρίζει ο Τζίμας !

Ο εκ Γριζάνου καταγόμενος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων της Φαρκαδόνας Δημήτρης Λίτσιος μετράει ….απλά !

Ένας αρκετά  φιλήσυχος και ευχάριστος τύπος από το Γριζάνο  Τρικάλων έχει βρει το  «the key to happiness» …και ξεχωρίζει .


Το βλέπουμε τόσο εμείς αλλά … έρχονται να  το επιβεβαιώσουν και όσοι  τον γνωρίζουν από το τότε μέχρι και το σήμερα  και τον ακολουθούν εσαεί στις νυχθημερόν εξορμήσεις του …. ( κάτι ξέρει ο Πρόεδρος) !

Χρόνο με το χρόνο δίχως να έχει αλλάξει κάτι στο προφίλ του, ο  ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων της Φαρκαδόνας  Κ. «Τζίμας» κατά κόσμων  Δημήτρης Λίτσιος,  συνεχίζει να κινείται με ταπεινότητα  και μετριοφροσύνη…και  να γεύεται χωρίς φανφάρες  και τυμπανοκρουσίες  τις νύχτες  στα “after” νυχτομάγαζα του δήμου Φαρκαδόνας.

Έχοντας βρει  το «κλειδί της ευτυχίας» ….τον βλέπουμε, τον ζούμε, τον χαιρόμαστε και τον ακολουθάμε…. Γιατί μεταξύ των άλλων μας τιμά !

Στη φώτο που εξασφάλισε το OichaliaNEWS, διακρίνεται ο «Τζίμας»  με τα εδέσματα που έλαβε νομίμως εν μέσω καραντίνας  από το Jazz.


Μετράει !



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: