Αρχική Κους Κους Παιχνίδια στρατηγικής και τακτικές που διαφέρουν

Παιχνίδια στρατηγικής και τακτικές που διαφέρουν

από Oichalia News
Παιχνίδια στρατηγικής και τακτικές που διαφέρουν

Πως κινούνται οι «Οιχαλιώτες» διεκδικητές για το δημαρχιακό θώκο μέχρι στιγμής

Με  τρεις «Οιχαλιώτες» διεκδικητές για το δημαρχιακό θώκο κινείται μέχρι στιγμής η προεκλογική περίοδος στο δήμο Φαρκαδόνας.

 

Ήδη οι κ.κ. Μιχάλης Μπαγιώτης, Χρήστος Σταμόπουλος και ο δήμαρχος Φαρκαδόνος Σπυρίδων Αγναντής, άρχισαν να παίζουν την "μπάλα τους", ένα μήνα σχεδόν πριν την ανακοίνωση των "σωματείων" που θα κατέλθουν στο γήπεδο και επισήμως για να διεκδικήσουν την "κούπα" του δήμου Φαρκαδόνας.   

Όπως βλέπουμε η τακτική που ακολουθούν οι τρεις διεκδικητικές μέχρι στιγμής διαφέρει:

Ο κ. Μπαγιώτης φέρεται να βρίσκεται μπροστά στην στελέχωση του ρόστερ καθώς το τελευταίο δεκαήμερο ανακοίνωσε ήδη τρεις δεκάδες "παικτών" με παλιούς και νέους,  που ανακοινώθηκαν διθυραμβικά μαγνητίζοντας καθολικά τα Like των social media.

Ο κ. Σταμόπουλος με μεθοδευμένες κινήσεις ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής,  καθώς συνεχίζει να δυναμώνει με στελέχη αγωνιστές αργά και σταθερά την "φαρέτρα" της " Άμεσης Δημοκρατίας",  έχοντας παράλληλα ως όπλο το παιχνίδι των εντυπώσεων που δημιουργεί με τις καταγγελίες - αγωγές που καταθέτει για πολλά και διάφορα από τις αρχές του έτους.

Ο δήμαρχος Φαρκαδόνος Σπυρίδων Αγναντής ακολουθεί την σταθερά οδό του αείμνηστου Γιάννη Σακελλαρίου που έφερε και την επικράτηση στις προηγούμενες εκλογές του 2019, και που θέλει να "μαγειρεύει" αλλά να μην μπαίνει στο παιχνίδι των ανακοινώσεων από νωρίς,  παρά μόνο όταν κατατεθούν τα ονόματα στο πρωτοδικείο.

Παιχνίδια στρατηγικής και τακτικές που διαφέρουν.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: