Αρχική Κους Κους Φάρμα 2: Ο Τρικαλινός Βασίλης Φιλίππου επιστρέφει ορεξάτος με πολλά και δύσκολα... στο κτήμα !

Φάρμα 2: Ο Τρικαλινός Βασίλης Φιλίππου επιστρέφει ορεξάτος με πολλά και δύσκολα... στο κτήμα !

από Oichalia News
Φάρμα 2: Ο Τρικαλινός Βασίλης Φιλίππου επιστρέφει ορεξάτος με πολλά και δύσκολα... στο κτήμα !

Πρεμιέρα το Σάββατο για την « Φάρμα 2» μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1

Μία ανανεωμένη και χορταστική «Φάρμα 2» έρχεται και κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με την παραγωγή η «Φάρμα 2» θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, ακόμα πιο αληθινή, ακόμα πιο απολαυστική.




Σε μία "Φάρμα" πολλών στρεμμάτων ο δικός μας Επιστάτης Βασίλης Φιλίππου με καταγωγή από τον Κλοκοτό Τρικάλων, γνωρίζουμε πως επιστρέφει πολύ ορεξάτος δοκιμάζοντας ουκ ολίγες φορές τις αντοχές των υποψήφιων αγροτών... 


Άραγε θα αντέξουν να ζήσουν ως πραγματικοί αγρότες;




Η «Φάρμα 2» γυρίζεται σε νέες εγκαταστάσεις στον Κάλαμο με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Επιστάτης της Φάρμας θα είναι ξανά ο γοητευτικός και χαριτωμένος Τρικαλινός αγρότης Βασίλης Φιλίππου και για το μεγάλο έπαθλο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, θα αναμετρηθούν 18 νέοι και επώνυμοι παίκτες.



Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος είναι οι εξής: 


Αναστασία Γκεργκελεζίου, Αγγελική Ηλιάδη, Κρίστυ Λυκοπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Σάσα Μπάστα, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάνα Σμαραγδή, Αθανασία Τσουμελέκα, Νίκη Χαντσαρίδου, Γρηγόρης Αναστασιάδης, Σταμάτης Γαρδέλης, Νεόφυτος Ηλία, Βασίλης Λέτζος, Μάνος Πανταζής, Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου (Κουτσαβάκης), Δήμος Περπερίδης, Αστρινός Χαραλαμπάκης (Μπαλάσκας) και Παναγιώτης Ψωμιάδης.



Άραγε οι υποψήφιοι αγρότες θα καταφέρουν να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες; Θα φροντίσουν σωστά τα ζώα και τη γη; Θα ανταποκριθούν στα απαιτητικά αγωνίσματα της «Φάρμας 2»; Θα μπορέσουν να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι; Θα αντέξουν να ζήσουν ως πραγματικοί αγρότες;


Οι απαντήσεις επί της οθόνης μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.



Ο Σάκης στα Τρίκαλα
Προηγούμενο άρθρο
Ο Σάκης στα Τρίκαλα
Μαγεύει ο Μήτσος !!!
Επόμενο άρθρο
Μαγεύει ο Μήτσος !!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: