Αρχική Κους Κους Πιάζας – Σακελλαρίου σε σύσκεψη κορυφής

Πιάζας – Σακελλαρίου σε σύσκεψη κορυφής

από Oichalia News
 Πιάζας – Σακελλαρίου σε σύσκεψη κορυφής

O Χρήστος Σακελλαρίου “μάνατζερ” και παλιός άσσος του θεσσαλικού ποδοσφαίρου ανηφόρισε στον Ασπροπόταμο για να συναντήσει τον φίλο και συνεργάτη του πρόεδρο των βετεράνων του ΑΟΤ Στέφανο Πιάζα

“Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό πάει το βουνό στο Μωάαεθ.”


Κάπως έτσι σκέφτηκε ο Χρήστος Σακελλαρίου “μάνατζερ” και παλιός άσσος του θεσσαλικού ποδοσφαίρου και ανηφόρισε στον Ασπροπόταμο για να συναντήσει τον φίλο και συνεργάτη του πρόεδρο των βετεράνων του ΑΟΤ Στέφανο Πιάζα που παραθερίζει στη Κρανιά.


Εκεί λοιπόν ανάμεσα σε τσίπουρα και εκλεκτούς μεζέδες τέθηκε το πλάνο λειτουργίας των βετεράνων για όλη την σεζόν που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει πολλούς φιλικούς αγώνες και όχι μόνο.


Οι “κακές γλώσσες” λένε πως ο Στέφανος και η Λίλια έκαναν το τραπέζι στο ζεύγος Σακελλαρίου για να έχει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα ο Πιάζας κάτι που διαψεύδεται απόλυτα από όσους ξέρουν τον Χρήστο Σακελλαρίου που ως μάνατζερ – προπονητής δεν δέχεται καμιά παρέμβαση και δεν καταλαβαίνει από… φίρμες και ονόματα.


Άπαιχτος ο Χρήστος!



tv10.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: