Αρχική Ψυχαγωγία Ανεβάζει επικίνδυνα τον υδράργυρο αυτό το καλοκαίρι το νέο τραγούδι της Φαρκαδόνιας Κατερίνας Μακρή

Ανεβάζει επικίνδυνα τον υδράργυρο αυτό το καλοκαίρι το νέο τραγούδι της Φαρκαδόνιας Κατερίνας Μακρή

από Θωμάς Γκονής
Ανεβάζει επικίνδυνα τον υδράργυρο αυτό το καλοκαίρι το νέο τραγούδι της Φαρκαδόνιας Κατερίνας Μακρή

Η γοητευτική Διασελιώτισσα Κατερίνα Μακρή κυκλοφόρησε το νέο Hit του καλοκαιριού «Που και γιατί»

Η καταγωγή της είναι από το ορεινό Διάσελο του Δήμου Φαρκαδόνας.


Είναι μία γλυκιά κοπέλα, ταλαντούχα και πανέμορφη που ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και που γνωρίζει την καθολική αποδοχή στις πίστες της Αθήνας.  


Ο λόγος για την δικιά μας Κατερίνα Μακρή, μία εκπληκτική κοπέλα και ταλαντούχα τραγουδίστρια από το Διάσελο του δήμου Φαρκαδόνας που κερδίζει τις εντυπώσεις με το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε μόλις πριν 10 μέρες !


Η Κατερίνα εμπιστεύτηκε έναν από τους πλέον ανερχόμενους συνθέτες και στιχουργούς στη χώρα, τον Χρήστο Αναστασίου, ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στο νέο Hit του καλοκαιριού με τίτλο «Που και γιατί», ένα άκρως χορευτικό, φρέσκο και γεμάτο ενέργεια τραγούδι με την Κατερίνα Μακρή να το απογειώνει με την ερμηνεία της.


Ήδη σε μόλις 10 ημέρες κυκλοφορίας το τραγούδι της Κατερίνας Μακρή κερδίζει τα ραδιόφωνα και τους Djs σε όλη τη χώρα.


Το νέο τραγούδι της εντυπωσιακής Κατερίνας Μακρή έρχεται αποκλειστικά από την Real Music Greece, είναι διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Real Music Greece στο YouTube αλλά και στις μεγαλύτερες ψηφιακές πλατφόρμες του πλανήτη και στο tik tok!



Ακούστε το:





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: