Αρχική Ψυχαγωγία Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: H 27χρονη παίκτρια των Μαχητών από τα Τρίκαλα που συμμετέχει στο φετινό Survivor

Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: H 27χρονη παίκτρια των Μαχητών από τα Τρίκαλα που συμμετέχει στο φετινό Survivor

από Oichalia News
Κρυσταλλία Κουτσιμάνη: H 27χρονη παίκτρια των Μαχητών από τα Τρίκαλα που συμμετέχει στο φετινό Survivor

H 27χρονη Κρυσταλλία Κουτσιμάνη θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο

Πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου για το νέο Survivor, το πέμπτο στη σειρά παιχνίδι επιβίωσης που θα μεταδοθεί μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.


Στις 9 το βράδυ ο Γιώργος Λιανός θα καλωσορίσει στον Άγιο Δομίνικο τους 24 παίκτες, μία εξ αυτών την 27χρονη Κρυσταλλία Κουτσιμάνη από τα Τρίκαλα που θα λάβει μέρος στο φετινό Survivor με την ομάδα των Μαχητών.


Η Κρυσταλλία είναι παντρεμένη και μανούλα ενός παιδιού και θέλει να συμμετάσχει στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι μια μοναδική εμπειρία και θέλει να τη ζήσει στο έπακρο. Τα προσόντα που θα την βοηθήσουν μέσα στο παιχνίδι, είναι η αγάπη της για τον αθλητισμό, οι διατροφικές της συνήθειες και η αντοχή στις αντίξοες συνθήκες. Δηλώνει πως δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στη συμβίωση με άλλους ανθρώπους, καθώς μεγάλωσε σε μία πολύτεκνη οικογένεια και έχει 9 αδέρφια.


Καλή επιτυχία Κρυσταλλία!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: