Αρχική Υγεία Οι προβληματισμοί μας λύνονται πλέον και... Online

Οι προβληματισμοί μας λύνονται πλέον και... Online

από Oichalia News
Οι προβληματισμοί μας λύνονται πλέον και... Online

Η Άννα Μαρία Σακελλαρίου δημιούργησε το therapysofa.gr, μία ιστοσελίδα ψυχικής υγείας που δίνει λύσεις σε 'οτι μας αφορά.

Κάποτε ήθελα να γίνω κτηνίατρος, γύρω στα 5 σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω κομμώτρια, και πιο μετά είχα αποφασίσει να γίνω ηθοποιός!

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι αυτό που θα έκανε τελικά την καρδιά μου να χτυπάει πιο δυνατά θα ήταν το επάγγελμα της Ψυχολόγου.
"Αντιδραστική" από κούνια, επέμενα, γνώριζα πάντα καλύτερα. Ή έτσι νόμιζα. Στην πορεία κατάλαβα δύο πράγματα: ότι αυτό που γνώριζα ήταν ο εαυτός μου (τα όρια μου και οι ανάγκες μου) και επίσης ότι μπορώ συνέχεια να μαθαίνω από τους ανθρώπους τελικά!
Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχουν γενικές αλήθειες και κανόνες που πρέπει με το στανιό να ακολουθούμε (άνθρωποι τα σκέφτηκαν κι αυτά) και ότι μπορώ να αποφασίσω εγώ πώς θέλω να ζω, ταράχτηκα πάρα πολύ. Ταράχτηκα τόσο, που τελικά άλλαξα! Και το χάος έγινε ελευθερία.
Δουλεύοντας με ανθρώπους, ιδιωτικά πλέον, μετά το μεγάλο "σχολείο" της Γραμμής 10306, μέλημά μου είναι να στέκομαι συνοδοιπόρος σε κάθε άνθρωπο που αποφασίζει να στηρίξει και να εξερευνήσει τον εαυτό του.
Σε κάθε άνθρωπο που νιώθει μπερδεμένος, που θέλει επιτέλους να εκφράζεται, που βρίσκεται σε αδιέξοδο, που δυσκολεύεται να λέει "όχι", που αγχώνεται, και που... αποφασίζει να δοκιμάσει πώς είναι να το κάνει  δ ι α φ ο ρ ε τ ι κ ά.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, σας καλωσορίζω στον "χώρο μου": https://therapysofa.gr!


Ένα βήμα που ξεκίνησα στην Ολλανδία, αλλά που με τη δυνατότητα του online, έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που βρίσκονται οπουδήποτε!

H ψυχική υγεία δεν είναι μια θεωρητική έννοια. Είναι ο εαυτός μας και πόσο καλά νιώθουμε μαζί του και με τους σημαντικούς μας ανθρώπους. Και μας αφορά όλους. Το να ζεις σε μια ξένη χώρα έχει προκλήσεις και δυσκολίες. Το να μιλήσεις με έναν ψυχολόγο στη γλώσσα σου, δεν χρειάζεται να είναι μία από αυτές. Ποιος δεν έχει απορίες πριν ξεκινήσει κάτι καινούριο; Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που έχουμε πριν ξεκινήσουμε ψυχοθεραπεία.


Σας περιμένω ....!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: