Αρχική Νέα Οιχαλία Αναχώρησε γρήγορα και αναπάντεχα για τους ουρανούς ένας ΆΓΓΕΛΟΣ !

Αναχώρησε γρήγορα και αναπάντεχα για τους ουρανούς ένας ΆΓΓΕΛΟΣ !

από Oichalia News
Αναχώρησε γρήγορα και αναπάντεχα για τους ουρανούς ένας ΆΓΓΕΛΟΣ !

Η Αγγελική Αγναντή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο

Θλίψη, οδύνη, σπαραγμός και ένα τεράστιο… ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ !


Κλονισμένη και άφωνη η κοινωνία της Οιχαλίας δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική είδηση για τον θάνατο της Αγγελικής Αγναντή που έφυγε τόσο γρήγορα και αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών χτυπημένη από τον καρκίνο.


Η Οιχαλία και η ομογένεια θρηνεί. Έφυγε από τη ζωή μία πανέμορφη, γλυκύτατη κοπέλα με λαμπερή καρδούλα.… γνωστή μας και σύντροφος αγαπημένου φίλου μας - το απόγευμα της Δευτέρας στο Μόναχο της Γερμανίας.


Δεν το γνωρίζαμε το πρόβλημα της Αγγέλας, όπως δεν το γνώριζαν τα μέλη των οικογενειών τους, οι φίλες και οι φίλοι!


Η επιθυμία της Αγγέλας ήταν να ανέβει τον Γολγοθά και να δώσει την μάχη απέναντι στο θηρίο έχοντας δίπλα της και μέχρι το τέλους τον σύντροφό της τον Χρήστο.


Μαζί χέρι χέρι από το ξεκίνημα της μάχης η δύναμη και η αγάπη που έτρεφαν ο ένας για τον άλλον, είχαν αισιόδοξα αποτελέσματα. Όμως η μάχη με τον καρκίνο ήταν δύσκολη και η κακιά στιγμή ήλθε για να πέσει ως κεραυνός εν αιθρία σκορπίζοντας θλίψη και στεναχώρια στην Οιχαλία και στην ομογένεια το απόγευμα της Δευτέρας.


Η Αγγέλα αναχώρησε για τους ουρανούς σε ηλικία 37 ετών !


Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς... Είναι λυπηρό νέοι άνθρωποι να φεύγουν και νέοι άνθρωποι να χάνουν τον σύντροφό τους και να βιώνουν τέτοιες άδικες καταστάσεις.


Καλή ανάπαυση Αγγέλα και.... ΓΙΑΤΙ ΘΕΕ !





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: