Αρχική Νέα Αθλητικά Η «μάχη» της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΤ

Η «μάχη» της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΤ

από Oichalia News
Η «μάχη» της κορυφής στην Α’ ΕΠΣΤ

Mπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα για τη δυναμική των ομάδων

Έχοντας διανύσει ήδη τις τρεις πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ και παρά τα προβλήματα και τις αναβολές αγώνων που προκαλεί η πανδημία, μπορούμε να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα για τη δυναμική των ομάδων.


Ξεκινώντας από τον πρώτο όμιλο και όσον αφορά τις ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά και θα διεκδικήσουν πιθανώς την πρώτη θέση των μπαράζ η κατάσταση είναι λίγο πολύ η αναμενόμενη.


Υπάρχει βέβαια μία μικρή έκπληξη, καθώς ο Διγενής, τον οποίο είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι θεωρούσαμε και θεωρούμε ως το φαβορί του ομίλου βρίσκεται στην Τρίτη θέση μετά την ήττα στην Μπαλκούρα από τη Δήμητρα/Απόλλων, αλλά υπολείπεται μόλις ενός βαθμού των δύο πρωτοπόρων.

Στην κορυφή ισοβαθμούν με 7 βαθμούς η Δήμητρα/Απόλλων και ο Πυργετός.

Οι Απολλωνιστές ήταν εμφανές εξ’ αρχής ότι θα διαδραμάτιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο, διαθέτοντας φέτος ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ με πολλά νεαρά ταλαντούχα παιδιά και κάποιους έμπειρους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το Καλοκαίρι.

Ο Πυργετός από την πλευρά του και φέτος παρουσιάζεται ανταγωνιστικός διαθέτοντας μία ποιοτική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει κάθε αντίπαλο στα μάτια.

Οι δύο πρωτοπόροι αναμετρήθηκαν μεταξύ τους στην πρώτη αγωνιστική με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο δίχως τέρματα.
Αξιόλογη είναι έως τώρα και η παρουσία των Σαραγίων που έχουν μέχρι στιγμής έξι βαθμούς στο ενεργητικό τους, δείχνοντας ότι μπορούν να πάρουν αποτελέσματα και παράλληλα να παίξουν και ωραίο ποδόσφαιρο.

Μετέωρα, Κεφαλόβρυσο προελαύνουν στο Β’ όμιλο

Στο δεύτερο όμιλο φαίνεται ότι θα υπάρξει και εδώ κυριαρχία των δύο φαβορί, Μετέωρα και Κεφαλόβρυσο.

Οι Καλαμπακιώτες έχουν κάνει έως τώρα το 3 στα 3 με δύο σημαντικά διπλά σε Λυγαριά και Καστράκι και λόγω δυναμικής, αλλά και ονόματος αποτελεί για πολλούς το Νο.1 φαβορί.

Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει όμως τον ΑΟ Κεφαλόβρυσου που επίσης φαντάζει ως μία πολύ καλή ομάδα, που έχει διατηρήσει τον ίδιο κορμό για πολλά χρόνια και διπλά όπως αυτό που έβγαλε το προηγούμενο Σάββατο στην Αγία Μονή, δείχνουν τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Περιμένουμε στον όμιλο αυτό να δούμε και την ομάδα της Κρύας Βρύσης που ξεκίνησε με εντυπωσιακό διπλό στο Καστράκι , αλλά τα επόμενα δύο παιχνίδια της αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι πάμε για ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα που θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι τέλος ενώ η διεξαγωγή μπαράζ ανόδου μεταξύ των δύο πρωτοπόρων στο τέλος της σεζόν θα είναι κάτι διαφορετικό.

trikalascore.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: