Αρχική Νέα Αθλητικά Έβαλαν πλώρη ....για άνοδο !

Έβαλαν πλώρη ....για άνοδο !

από Oichalia News
Η πανηγυρική selfie του ΑΟ Διγενή μετά την νίκη επί του Πύρασου Αγχιάλου
Η πανηγυρική selfie του ΑΟ Διγενή μετά την νίκη επί του Πύρασου Αγχιάλου

Σπουδαίο διπλο για τον Διγενή Νεοχωρίου στην Αγχίαλο - Με (2-3) τον Πύρασο βάζει πλώρη ξανά για άνοδο στην Γ' Εθνική

Σπουδαίο διπλό πήρε ο Διγενής Νεοχωρίου το απόγευμα της Κυριακής μέσα στην Αγχίαλο με αντίπαλο τον Πύρασο σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου των αγώνων μπαράζ που οδηγούν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.


Με μεγάλο πρωταγωνιστή των Θέμη Αλεξίου που σημείωσε δύο τέρματα, ο Διγενής Νεοχωρίου πέρασε με σκορ (2-3) το εμπόδιο του Πύρασου και πλέον με 7 βαθμούς σε 4 παιχνίδια βρίσκεται μέσα στον στόχο…. με τα εναπομείναντα παιχνίδια να κρίνεται η τύχη της ανόδου μόνο από αυτόν !

Σε ένα καταιγιστικό πρώτο εικοσάλεπτο στο 1ο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν και τα 5 τέρματα της συνάντησης, οι ερυθρόλευκοι του Νεοχωρίου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3’ με ψιλοκρεμαστό σουτ του Αλεξίου με τους γηπεδούχους να απαντούν με την κεφαλιά του Σαραπίτσα στο 6’ σε (1-1). Στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Αλεξίου ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-2 για τους «ερυθρόλευκους» και στο 13’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτίκα ο Αλεξίου με σουτ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δίκτυ του σκορ σε 1-3 για τους παίκτες του Σπύρου Ευαγγέλου.

Στο 18’ με κεφαλιά του Βλάχου ο Πύρασος μείωσε σε 2-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πύρασος είχε μεν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά μέχρις εκεί καθώς δεν μπόρεσε να μπει με αξιώσεις στην περιοχή των Νεοχωριτών και να απειλήσει την εστία του Ράπτη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Επαμεινώντα Κολορίζου στο «Παντελής Μαγουλάς» βρήκε τους ερυθρολεύκους να πανηγυρίζουν την κατάκτηση των 3ων βαθμών που τους φέρνει στην 2η θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, με τους Βολιώτες να ισοβαθμούν με τους Νεοχωρίτες που έχουν όμως το αβαντάζ με την νίκη που σημείωσαν -στην έδρα τους.


Πύρασος: Κεφαλάς, Μιχόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρακής, Αγασιώτης, Αραπίτσας, Βλάχος, Κατής, Ζάχος, Δημητριάδης (74’ Οικονόμου), Ροτζέριο.

Διγενής Νεοχωρίου: Ράπτης, Τσιγαρίδας, Ξανθός, Σταμέκος, Καραμούζης, Φωτίκας, Αυγέρης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτάκης, Βαρναβίδης (80’ Τσακμάκης), Αλεξίου (89’ Τέλλιος).


Τα αποτελέσματα (4ος όμιλος)


Πύρασος – Διγενής Νεοχωρίου 2-3

Αστέρας Καρδίτσας – ΑΟ Στυλίδας 0-3

Μακεδονικός Φούφα – Πυρσός Γρεβενών 6-0

Ρεπό : Δωτιέας Αγιάς


Η βαθμολογία


Μακεδονικός Φούφα 12

Διγενής Νεοχωρίου 7

Πύρασος 7

Δωτιέας Αγιάς 4

ΑΟ Στυλίδα 4

Αστέρας Καρδίτσας 0

Πυρσός Γρεβενών 0


Η επόμενη 5η αγωνιστική


Πύρασος – Μακεδονικός Φούφα

Δωτιέας – Αστέρας Καρδίτσας

Πυρσός – Στυλίδα

Ρεπό: Διγενής




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: