Αρχική Νέα Αθλητικά Mε ψυχολογία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα

Mε ψυχολογία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα

από Θωμάς Γκονής
Mε  ψυχολογία και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα

Με τσαμπουκά, αλλά και προβλήματα στο ματς της χρονιάς ο Διγενής

Ο Διγενής Νεοχωρίου, έπειτα από το διπλό στα Γρεβενά, θα παίξει πλέον σε μεγάλο βαθμό την άνοδο στη Γ’ Εθνική στο Κυριακάτικο (22/5 16.00) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.


Η ομάδα της Μαγνησίας είναι εκ των φαβορί για άνοδο από το συγκεκριμένο όμιλο, κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική συγκομιδή των 7 βαθμών που έχει έως τώρα.

Ωστόσο, στο ματς με τη Στυλιδα όπου υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, έδειξε ότι δεν είναι άτρωτος.

Ο Διγενής θα πάει στο ματς της χρονιάς με πολύ καλή ψυχολογία και με πίστη ότι μπορεί να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι και η ισοπαλία δε θα είναι άσχημο αποτέλεσμα σε μια τόσο δυνατή έδρα, καθώς στη συνέχεια θα έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους πιο αδύναμους θεωρητικά του ομίλου (Αστέρα Καρδίτσας και Στυλίδα), τα οποία αν πάρει είναι πολύ πιθανό να ανέλθει κατηγορία.

Ωστόσο, ο Σπύρος Ευαγγέλου βλέπει ότι και σε ένα ακόμη ματς υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι Τσιούφης, Ράπτης είναι τραυματίες, με τη συμμετοχή τους να κρίνεται από δύσκολη έως απίθανη.

Αντίθετα επιστρέφει ο Σταμέκος που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών.


Trikalascore.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: