Αρχική Νέα Αθλητικά Μεγάλη εμφάνιση ο Γιάννης Κιάκος στο (4-0) του Ιωνικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

Μεγάλη εμφάνιση ο Γιάννης Κιάκος στο (4-0) του Ιωνικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

από Θωμάς Γκονής
Μεγάλη εμφάνιση ο Γιάννης Κιάκος στο (4-0) του Ιωνικού απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης

Με δύο τέρματα του Οιχαλιώτη Γιάννη Κιάκου και ένα των Μάντζη και Ντάλσιο, ο Ιωνικός επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 17η αγωνιστική της Super Leaque

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Οιχαλιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Κιάκος στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ιωνικό Νίκαιας με τον  Απόλλωνα Σμύρνης, που έληξε με νικητές τους Νικαιώτες με σκορ 4-0.


Ο Γιάννης Κιάκος συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την ομάδα του Ιωνικού, απόψε απλά... ήταν εντυπωσιακός !


Με δύο δικά του τέρματα (08', 18') ο 24χρονος αριστερός φουλ μπακ του Ιωνικού έδωσε πολύ γρήγορα το προβάδισμα στην ομάδα της Νίκαιας με (2-0) κάτι που οδήγησε τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού να έχουν την κυριαρχία σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μία κυριαρχία που έφερε άλλα δύο τέρματα για την γηπεδούχο ομάδα, με τον Μάντζη στο (32') και τον Ντάλσιο (88'), πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση των Νικαιωτών την τρέχουσα σεζόν.


Δείτε τα Highlights





ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: