Αρχική Νέα Αθλητικά Ο Διγενής απέναντι στα Μετέωρα για τον τίτλο - πρόκριση

Ο Διγενής απέναντι στα Μετέωρα για τον τίτλο - πρόκριση

από Θωμάς Γκονής
Ο Διγενής απέναντι στα  Μετέωρα για τον  τίτλο - πρόκριση

Στις 4μ.μ. στο γήπεδο της Φήκης

Αφού κατέκτησαν πανάξια τον τίτλο σε 1ο και 2ο όμιλο της Α’ Ερασιτεχνικής, ο Διγενής Νεοχωρίου και ο ΑΣ Μετέωρα αναμετρούνται σήμερα στις 4μ.μ. στο γήπεδο Φήκης, στο μεγάλο μπαράζ με τον νικητή να περνά στην επόμενη φάση των αγώνων διαβάθμισης που θα κρίνει και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.


Ο τυπικά γηπεδούχος Διγενής Νεοχωρίου μπορεί να δυσκολεύτηκε κάπως, αλλά τελικά έκοψε την τελευταία αγωνιστική πρώτος το νήμα στον 1ο όμιλο, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τη δεύτερη Δήμητρα/Απόλλων.

Από την πλευρά τους, τα Μετέωρα κατάφεραν άνετα να εξασφαλίσουν την πρωτιά στο 2ο όμιλο, γεγονός που τους επέτρεψε να κάνουν και συντήρηση δυνάμεων στα τελευταία ματς.

Η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπη, καθώς κανείς δεν μπορεί να χρίσει φαβορί και αουτσάιντερ και πως να συμβεί αυτό, όταν όλα παίζονται σε ένα 90λεπτο.

Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, καθώς υπάρχει και στα δύο στρατόπεδα μεγάλη επιθυμία να συνεχίσουν στην επόμενη φάση των αγώνων διαβάθμισης που θα κρίνει και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

‘Ολες αυτές τις μέρες οι δύο τεχνικοί, Σπύρος Ευαγγέλου και Χρήστος Αυγέρος, φρόντισαν να προετοιμάσουν κατάλληλα τους παίκτες τους για τις ανάγκες αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι για το μεν Διγενή αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Ξάνθου, για τα δε Μετέωρα την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Παναγιώτη Αυγέρου.


Trikalascore.gr



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: