Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Έφυγε ο «άρχοντας» Γιάννης Μητρούσιας

Έφυγε ο «άρχοντας» Γιάννης Μητρούσιας

από Oichalia News
Έφυγε ο «άρχοντας» Γιάννης Μητρούσιας

Το πρωί του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 61 ετών

Τα συναισθήματα πόνου και θλίψης κυριαρχούν στο Πετρωτό, την Οιχαλία και τον νομό μας με την ξαφνική και αναπάντεχη είδηση του θανάτου του πασίγνωστου επιχειρηματία κ. Γιάννη Μητρούσια.


Ο Γιάννης ο «άρχοντας» όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι και οι μάγκες στις «πιάτσες» του δήμου Φαρκαδόνας αλλά του νομού Τρικάλων, έφυγε το πρωί του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς, έπειτα από νοσηλεία 6 ημερών στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας όπου είχε εισαχθεί εσπευσμένα την προηγούμενη Κυριακή με αιφνίδια αδιαθεσία  από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.


Ο κ. Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο, γνωστός και σεβαστός για την προσωπικότητά του, τον ντόμπρο και αδαμάντινο χαρακτήρα του και με έντονη αγάπη και συμβολή στην διαρκή εξέλιξη της γενέτειρας του.


«Γούσταρε» τον αθλητισμό και κόσμησε με την παρουσία του τον «τόπο» του, πρωτίστως ως παίκτης στην ομάδα του Α.Ο Διγενή Νεοχωρίου με τον οποίο έζησε μεγάλες στιγμές την δεκαετία του ’80, και εν συνεχεία – μετά απο μία παύση επαγγελματική στον χώρο της γαστρονομίας με διοίκηση εστιατορίων σε Γερμανία και Αυστρία -όπου επανήλθε ως ιδρυτικό στέλεχος κατέχοντας παμψηφεί την θέση του Προέδρου στην ομάδα του χωριού του τον ΑΟ Πετρωτού 2012.


Η αγάπη για τον τόπο του τον οδήγησε να ασχοληθεί και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση όπου "ως φοβορί" κατήλθε στις εκλογές το 2014 και  εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Τάκη Χαντζή.


Ήταν «απλόχερος» άνθρωπος - αφουγκραζόταν  και  βοήθαγε τον πλησίον … Αρκετούς ανθρώπους πονεμένους που είχαν την υπαρξιακή ανάγκη και που έσκυβε με αγάπη σε αυτούς  δίχως να επιζητά την φήμη του «καλού Σαμαρείτη».  


Αυτή η μεγαλοψυχία του Γιάννη Μητρούσια ήταν που τον χαρακτήριζε (εν κρυπτό) ως ΑΡΧΟΝΤΑ…!


Και πρέπει να υπερηφανεύεται η οικογένειά του για αυτόν τον χαρακτηρισμό που η φήμη του θα ταξιδεύει, καθώς εμείς οι ίδιοι που τον ζήσαμε  θα διαιωνίζουμε την προσωπικότητα  του επ άπειρον !


Το ύστατο χαίρε θα δοθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού  σήμερα Κυριακή στις 14:00 μ.μ. και η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί μία ώρα μετά, στις 15:00 μ.μ..


Θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Ασημίνα, τα παιδιά του Βασίλειο και Κωνσταντίνο, στην αδελφή του Γιούλη, στα ανίψια του και  στους λοιπούς συγγενείς. 


Γιάννη καλό σου ταξίδι, πολλούς χαιρετισμούς στον αδελφό σου...   τον Χρηστάρα μας!


OichaliaNEWS



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: