Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Πετρωτό: «Έσβησε» ο Απόστολος Τσιατσιάβας

Πετρωτό: «Έσβησε» ο Απόστολος Τσιατσιάβας

από Θωμάς Γκονής
Πετρωτό: «Έσβησε» ο Απόστολος Τσιατσιάβας

Τα ξημερώματα της Δευτέρας στο ΓΝ Τρικάλων

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 65 ετών άφησε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο Απόστολος Τσιτσιάβας από το Πετρωτό Τρικάλων.


Ο Απόστολος για δύο μήνες περίπου έδινε γενναίες μάχες στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων βγαίνοντας νικητής τόσο στη μάχη απέναντι στον covid-19 όσο και στις λοιμώξεις που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό του.


Εμφανώς καταβεβλημένος από την ξαφνική και δύσκολη περιπέτεια της υγείας του όμως, η καρδιά του τα ξημερώματα της Δευτέρας δεν άντεξε και κατέληξε από ανακοπή στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.


Η νεκρώσιμος ακολουθία του Απόστολου Τσιατσιάβα θα ψαλλεί αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πετρωτού.


Αφήνει πίσω την γυναίκα του Γεωργία, τα παιδιά Μαρία - Νικόλαο Κατσέλο και Χρήστο Τσιατσιάβα, την εγγονή του Ραφαηλία, αδέλφια, φίλους και λοιπούς συγγενείς.


Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.

Ετικέτες: κηδείες πετρωτό



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: