Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Επίσκεψη της Μαρίνας Κοντοτόλη στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλιννας

Επίσκεψη της Μαρίνας Κοντοτόλη στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλιννας

από Oichalia News
Επίσκεψη της Μαρίνας Κοντοτόλη στον αρχαιολογικό χώρο της Πέλιννας

Κοντοτόλη: "Πρόκειται για ένα πραγματικά τιτάνιο εγχείρημα, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μια έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων ενώ σύμφωνα με τους αρχαιολόγους η έρευνα βρίσκεται ακόμη στο 10% περίπου"

"Η επίσκεψη στην Αρχαία Πέλιννα είναι εμπειρία ζωής" τόνισε η Μαρίνα Κοντοτόλη μιλώντας με τους αρχαιολόγους και τους εργαζόμενους στη διάρκεια της επίσκεψης της στον αρχαιολογικό χώρο.


Για το ταξίδι της εν δυνάμει υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στα βάθη του χρόνου και της ιστορίας μερίμνησαν οι αρχαιολόγοι κ.κ. Κωνσταντίνος Κουτσαδέλης , Ευθυμία Ρούκα και η πολιτικός μηχανικός 'Ιριδα Κολτσίδα.


Αυτό που διαπιστώθηκε είναι η αγαστή συνεργασία όλης της ομάδας με επικεφαλής την προϊσταμένη Κρυσταλία Μαντζανά αφού όλοι μαζί κατάφεραν να ξεπεράσουν εμπόδια και δυσκολίες και να προχωρούν οι ανασκαφές απρόσκοπτα.

Η αρχαία πολιτεία περιβάλλεται από τείχη, που έχουν επιβλητική μορφή, ενώ εντυπωσιακά είναι τα δημόσια κτήρια και οι αρχαίοι δρόμοι. Όπως ανέφερε η Μαρίνα Κοντοτόλη "πρόκειται για ένα πραγματικά τιτάνιο εγχείρημα, αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μια έκταση χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων ενώ σύμφωνα με τους αρχαιολόγους η έρευνα βρίσκεται ακόμη στο 10% περίπου" .



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: