Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Κρήνη: Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Γεωργίου (Γραμματέας)

Κρήνη: Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Γεωργίου (Γραμματέας)

από Oichalia News
Κρήνη: Έφυγε από την ζωή ο Τάκης Γεωργίου (Γραμματέας)

Τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων

Θλίψη στην Κρήνη και στο Δήμο Φαρκαδόνας έφερε το άγγελμα του θανάτου του “γραμματέα” Τάκη Γεωργίου ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.



Ο 67χρονος πρώην υπάλληλος της ΔΟΥ Φαρκαδόνας και πρώην γραμματέας της κοινότητας Κρήνης, νοσηλευόταν από την Τετάρτη σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε σήμερα το πρωί.


Αφήνει πίσω την μητέρα του Αλεξάνδρα, τη σύζυγό του Χριστίνα, τα παιδιά του Γιώργο Γεωργίου και Άννα Καλαμάτα, Σωτήρη Γεωργίου και Ευαγγελία Τσιμπλοκούκου, Αλέξανδρο Γεωργίου, Δανάη Γεωργίου, τα εγγονάκια του αβάπτιστο Άρρεν, Χριστίνα και αβάπτιστο Άρρεν, αδέλφια, ανίψια και λοιπούς συγγενείς.


Η σορός του θα βρίσκεται σήμερα Κυριακή στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης όπου μισή ώρα αργότερα στις 04:30 μ.μ. θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.



Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους.


(Με πληροφορίες από το krinitrikalon).

Ετικέτες: κηδείες κρήνη



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: