Αρχική Νέα Δήμος Φαρκαδόνας Νέο μέλος απέκτησε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας

Νέο μέλος απέκτησε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας

από Θωμάς Γκονής
Στους δρόμους του δήμου Φαρκαδόνας το νέο περιπολικό Hyundai i30 για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών
Στους δρόμους του δήμου Φαρκαδόνας το νέο περιπολικό Hyundai i30 για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών

Στους δρόμους του δήμου Φαρκαδόνας το νέο περιπολικό Hyundai i30 για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών

Διέσχισε την οδό Δημοκρατίας και το κέντρο της Οιχαλίας και μαγνήτισε τα βλέμματα μικρών και μεγάλων το νέο «αίμα» του στόλου του αστυνομικού τμήματος Φαρκαδόνας.


Πρόκειται για το ανανεωμένο Hyundai i30, ένα από τα 33 νέα περιπολικά που παρέλαβε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στα πλαίσια ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των περιπολικών,.με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και που το πρωί της Πέμπτης διέσχισε τους δρόμους της Οιχαλίας προκαλώντας θαυμασμό!


Αν και είχαμε δει πριν λίγο καιρό το νέο supercar δωρεά του κ. Σαπουνά στον στόλο του Α.Τ. Φαρκαδόνας, το μικρόσωμο και λαμπερό νέο όχημα άμεσης επέμβασης και περιπολίας του αστυνομικού τμήματος της περιοχής μας, μας χαροποίησε ακόμα περισσότερο.  


Το νέο περιπολικό του Α.Τ. Φαρκαδόνας είναι ένα καινούργιο Hyundai i30 1,6lt Diesel  με 115hp. Έχει 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 115 ίππων και 280 Nm ροπής στις 1.500 – 2.750 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα πολιτισμένη του λειτουργία, τις καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ. και τελική ταχύτητα 192 χλμ./ώρα) τη χαμηλή κατανάλωση (4,5 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές CO2 (118 γρ./χλμ.).


Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελληνική Αστυνομία εκσυγχρονίστηκε σημαντικά το 2020 μέσω του μεγάλου εξοπλιστικού προγράμματος, με προϋπολογισμό που ξεπέρασε συνολικά τα 31 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από τη σημαντική ανανέωση του στόλου των περιπολικών οχημάτων, έγινε και ανεφοδιασμός με πολλά ατομικά εφόδια, όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα, επιχειρησιακές στολές, προστατευτικά κράνη, άρβυλα, χειροπέδες κ.λπ.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: