Αρχική Νέα Ελλάδα Εισαγγελική έρευνα για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης

Εισαγγελική έρευνα για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης

από Oichalia News
Εισαγγελική έρευνα για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού και νόσησης

Στο στόχαστρο βρίσκονται γιατροί, φαρμακοποιοί, νοσοκόμοι, υπάλληλοι, αλλά και πολίτες που μπορούν να μεσολαβούν στη διακίνηση των πλαστών πιστοποιητικών.

Εισαγγελική διερεύνηση προς κάθε κατεύθυνση για την έκδοση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, νόσησης και τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού διέταξε η εισαγγελία Εφετών, αναζητώντας ποινικές ευθύνες.


Συγκεκριμένα, η προϊσταμένη Μαρία Γκανέ ζήτησε να αναζητηθούν ευθύνες προς κάθε κατεύθυνση. Στο στόχαστρο βρίσκονται γιατροί, φαρμακοποιοί, νοσοκόμοι, υπάλληλοι, αλλά και πολίτες που μπορούν να μεσολαβούν στη διακίνηση των πλαστών πιστοποιητικών.


Η Εισαγγελία βλέπει στοιχεία που οδηγούν στην ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης ενώ παράλληλα ζητεί να διερευνηθούν τα αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς ιατρικού πιστοποιητικού για γιατρούς και φαρμακοποιούς, της έκδοσης ψευδών βεβαιώσεων για τους υπαλλήλους που ενδεχομένων εκδίδουν τα πλαστά πιστοποιητικά και της παραβίασης των μέτρων της πολιτείας για τον κορονοιό.


Πηγές της Εισαγγελίας ευελπιστούν ότι θα εμφανιστούν πρόσωπα να καταθέσουν για να αποκαλυφθούν τα πιθανά κυκλώματα που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια Υγεία.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: