Αρχική Νέα Οιχαλία Δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις απορίες σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις απορίες σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

από Oichalia News
Δόθηκαν απαντήσεις σε όλες τις απορίες σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Ενημερωτική επίσκεψη σε Οιχαλία και Φαρκαδόνα πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής τα μέλη της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος

Επισκέψεις και συναντήσεις με τους κατοίκους της Οιχαλίας και Φαρκαδόνας πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής μέλη της Πνευμονολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος.


Σκοπός των επισκέψεων η ενημέρωση των κατοίκων για το σημαντικότερο μέτρο αντιμετώπισης της νόσου covid-19 που είναι ο εμβολιασμός και μέσα από γόνιμες συζητήσεις να δοθούν απαντήσεις σε απορίες των κατοίκων που θα άρουν τις επιφυλάξεις τους ως προς τον εμβολιασμό.



Στην Οιχαλία, οι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας βρέθηκαν τόσο στον χώρο της πλατείας όσο και στα καταστήματα εστίασης, όπου αναφέρθηκαν για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού,  τα οφέλη, τα τελευταία δεδομένα για τις ενισχυτικές δόσεις δίνοντας και πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα των κατοίκων που διστάζουν να εμβολιαστούν έναντι της COVID-19.





Οι ενημερωτικές επισκέψεις με θέμα τους εμβολιασμούς σε κωμοπόλεις και χωριά του δήμου Φαρκαδόνας τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υγείας & Περιβάλλοντος του Δήμου Φαρκαδόνα μετά από πρωτοβουλία της αναπληρώτριας Υπουργού Μίνας Γκάγκα.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: