Αρχική Νέα Οιχαλία Τράπεζα Αίματος Οιχαλίας: Την στήριξη και τη συνεισφορά όλων μας ζητά ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας

Τράπεζα Αίματος Οιχαλίας: Την στήριξη και τη συνεισφορά όλων μας ζητά ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας

από Oichalia News
Τράπεζα Αίματος Οιχαλίας: Την στήριξη και τη συνεισφορά όλων μας ζητά ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας

Δυσαρέσκεια για κατοίκους και τον πολιτικό κόσμο

Ο Σύλλογος Γυναικών Οιχαλίας διατηρεί εδώ και 5 χρόνια Τράπεζα αίματος. Στόχος της είναι να εξυπηρετεί συνανθρώπους μας που χρήζουν άμεσης ανάγκης αίματος σε έκτακτες περιστάσεις και όχι να δίνεται αίμα σε από  ημερών προγραμματισμένες επεμβάσεις.


Από την αρχή της δημιουργίας της έχουν βοηθηθεί αρκετοί συγχωριανοί μας και έχουν πραγματοποιηθεί 2 εθελοντικές αιμοδοσίες.


Το τόσο πολύτιμο αίμα όμως που προσφέρεται δύσκολα αναπληρώνεται καθώς δεν υπάρχει μέριμνα από τους κατοίκους για επιστροφή του αίματος.


Επίσης και από την πλευρά του πολιτικού κόσμου δεν υπάρχει στήριξη καθώς στην αιμοδοσία είναι απόντες ενώ στην προσφορά είναι πρόθυμοι να μεσολαβήσουν για να εξυπηρετήσουν τους δημότες ψηφοφόρους.


Η διοίκηση του Συλλόγου μας θέλει να καταστήσει σαφές πως η Τράπεζα αίματος για να συνεχίσει να υπάρχει και να βοηθάει χρειάζεται τη στήριξη και τη συνεισφορά όλων μας!




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: