Αρχική Νέα Οιχαλία Η πιο ευφάνταστη μέθοδος ασφαλείας βρίσκεται στην Οιχαλία

Η πιο ευφάνταστη μέθοδος ασφαλείας βρίσκεται στην Οιχαλία

από Oichalia News
Η πιο ευφάνταστη μέθοδος ασφαλείας βρίσκεται στην Οιχαλία

Τι σκαρφίστηκε και έκανε πράξη ο άνθρωπος !

Μία νέα μέθοδο ασφαλείας που μόνο από την εικόνα που έχει αναρτήσει εδώ και ένα μήνα περίπου στην είσοδο του σπιτιού του τρέπει σε φυγή από περαστικούς μέχρι και οδηγούς που θέλουν να παρκάρουν τα οχήματά τους στο σημείο,  σκαρφίστηκε και έκανε πράξη ένας ευρηματικός κάτοικος στην Οιχαλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε το OichaliaNEWS, ο ένοικος μιας οικίας που βρίσκεται σε κεντρικότατη οδό στην Οιχαλία, έφερε στο προσκήνιο έναν οικονομικό και πολύ πρωτότυπο τρόπο για να αποτρέψει πιθανές απόπειρες γνωστών και αγνώστων εισβολέων εντός του σπιτιού του.

Πιο συγκεκριμένα για να ασφαλίσει την περιουσία του, τον κήπο με λαχανικά και το βιος του που αποτελείται από κότες της φυλής Araucana που γεννούν πράσινα αυγά(!), εκτός από ένα σκύλο για φύλακα φιλοξενεί και τρία δηλητηριώδη φίδια οχιές εντός της οικίας του.

Όπως δηλώνει ο ίδιος τα ερπετά που έχει και βρίσκονται εντός του δωματίου του, την παρούσα χρονική στιγμή βρίσκονται σε νάρκη αλλά από την Άνοιξη θα είναι σε θέση να συμβάλλουν τα μέγιστα στο θέμα ασφάλειας.

Όσο για τον αν τα δηλητηριώδη ερπετά κινηθούν κάποια στιγμή εναντίον του, ο ίδιος έχει λάβει τα μέτρα του έχοντας όπως δηλώνει ενέσιμο αντίδοτο που θα του σώσει την ζωή!

 

Θεός…!!!



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: