Αρχική Νέα Οιχαλία «Έσβησε» ο Βασίλης Πλιάτσικας

«Έσβησε» ο Βασίλης Πλιάτσικας

από Θωμάς Γκονής
«Έσβησε» ο Βασίλης Πλιάτσικας

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην ΜΕΘ του ΓΝ Τρικάλων

Την θλίψη σκόρπισε το άγγελμα του θανάτου του πασίγνωστού επιπλοποιού από την Οιχαλία Βασίλη Πλιάτσικα που άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το μεσημέρι στο ΓΝ Τρικάλων.


Ο «μάστορας»  νοσηλευόταν επι δεκαημέρου σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων έπειτα από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη.


Η κατάσταση της υγείας του Βασίλη από την πρώτη στιγμή του επεισοδίου ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, βρισκόταν διασωληνωμένος στην ΜΕΘ και παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλαν οι ιατροί, κατέληξε το μεσημέρι της Πέμπτης σε ηλικία 59 ετών.


Ο «φίλος» Βασίλης ήταν ένας καλοκάγαθος και ευδιάθετος άνθρωπος με «ακούραστη» θέληση και αγάπη για δημιουργία. Από μικρός ακολούθησε την τέχνη στο χώρο του επίπλου και της επιπλοσύνθεσης, μία τέχνη που εφάρμοζε με ακρίβεια και μεράκι στα έργα του  …  που θα μας τον θυμίζουν -  καθώς πολλά κοσμούν αρκετούς χώρους οικιών και καταστημάτων στην Οιχαλία και τις γύρω περιοχές.


Αφήνει πίσω απαρηγόρητους την σύζυγό του Ευαγγελία, την κόρη του Βασιλική, συγγενείς και φίλους.


Το ύστατο χαίρε θα δοθεί αύριο Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας ενώ από τις 9 το πρωί η σορός θα βρίσκεται στην οικία του.


Το OichaliaNEWS εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

Καλό ταξίδι φίλε !!!

Ετικέτες: κηδείες οιχαλία



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: