Αρχική Νέα Οιχαλία ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ… Αναζητούνται νεαροί που πετάνε πέτρες σε σπίτια τις νυχτερινές ώρες

ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ… Αναζητούνται νεαροί που πετάνε πέτρες σε σπίτια τις νυχτερινές ώρες

από Oichalia News
ΈΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ… Αναζητούνται νεαροί που πετάνε πέτρες σε σπίτια τις νυχτερινές ώρες

«Εμπόλεμη ζώνη» η Οιχαλία με τους κατοίκους να φυλάνε σκοπιά όλη την νύχτα στα σπίτια τους για να «τιμωρήσουν» τους ταραξίες

Το πράγμα από κάποιους νεαρούς μπορεί να ξεκίνησε για την πλάκα αλλά δεν λένε να το  σταματήσουν και το συνεχίζουν, σε σημείο που ως φαίνεται… αρχίζει να ξεφεύγει.


Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS πυκνές είναι οι δραστηριότητες μίας «άναρχης» ομάδας νεαρών που τις βραδινές ώρες και για την «μαγκιά» τους εκτοξεύουν πέτρες και τούβλα σε σπίτια στην Οιχαλία και τρέπονται σε φυγή.

Το θέμα αυτό έχει ξεκινήσει από καιρό και δεν λέει να τελειώσει. Η ιστορία αυτή επαναλαμβάνεται συνεχώς με αρκετές φθορές σε παράθυρα και σκέπαστρα και τα νεύρα πλέον έχουν γίνει «τσιατάλια», με τους κατοίκους να φυλάνε ακόμη και σκοπιά όλη την νύχτα στα σπίτια τους για να βρουν και να «τιμωρήσουν» τους ταραξίες.

Αν μας διαβάζουν οι «επαναστάτες» πρέπει να το σταματήσουν εδώ και τώρα, ειδάλλως κάποιοι άλλοι με τον άλφα-βήτα τρόπο θα το κάνουν... και θα πονέσει !  



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: