Αρχική Νέα Οιχαλία Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας !

Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας !

από Oichalia News
Τιμή και Δόξα στους προγόνους μας !

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επέτειος του " Όχι " στην Οιχαλία

Με λαμπρότητα, συγκίνηση και υπερηφάνεια εορτάστηκε το πρωινό του Σαββάτου στην Οιχαλία η άρνηση και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά στους Ιταλούς που έφερε την νίκη της πατρίδος μας στον ελληνοιταλικό πόλεμο του '40,  μία νίκη που τιμάται μέχρι και σήμερα την 28η κάθε Οκτώβρη ως εθνική εορτή... του «Έπους του Σαράντα».

Το πρωί του Σαββάτου πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Οιχαλία για να παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν των ηρώων μας που τίμησαν την πατρίδα μας με τις νίκες απέναντι στην Ιταλική εισβολή.

Από νωρίς το πρωί πλήθος κόσμου παρέστη στην επίσημη δοξολογία και το πανηγυρικό της ημέρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ακολούθησε η μεγάλη μαθητική παρέλαση στην οδό δημοκρατίας και η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων, με την κατάθεση στεφάνων και τα ποιήματα των μαθητών μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα στην πλατεία της Οιχαλίας.

Δείτε εικόνες όπως κατέγραψε το OichaliaNEWS




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: