Αρχική Νέα Οιχαλία Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

από Oichalia News
Εντυπωσίασαν οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Άρτια και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Μία γλυκιά και χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι μαθητές του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας.



Σε ένα Χριστουγεννιάτικο mood που στήθηκε από νωρίς, οι εξαιρετικές ερμηνείες των μικρών μαθητών μάγεψαν τους παρευρισκομένους που γέμισαν για μία ακόμη φορά, ασφυκτικά, την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.


Η παρουσίαση των θεατρικών από το σύνολο των μαθητών ενθουσίασε τους γονείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα με την συγκίνηση και το χειροκρότημα να είναι έντονα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.


Μετά τη λήξη του προγράμματος ακολούθησε το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο bazzar και ένας πλούσιος μπουφές για όλους από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.


Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στους γονείς των μαθητών και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την άρτια οργάνωση και εκτέλεση της εκδήλωσης.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: