Αρχική Νέα Οιχαλία Πρωταγωνίστησαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Πρωταγωνίστησαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

από Oichalia News
Πρωταγωνίστησαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας

Πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο 1ο δημοτικό σχολείο Οιχαλίας

Το δικό τους εορταστικό χρώμα εν όψει των Χριστουγέννων έδωσαν οι μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας στην πανέμορφη γιορτή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.


Σε ένα παραμυθένιο και εορταστικό σκηνικό και σε μία αίθουσα κατάμεστη από γονείς και συγγενικά τους πρόσωπα, οι μικροί μαθητές πρωταγωνίστησαν με τις ερμηνείες και ταλέντο τους αποσπώντας το ζεστό χειροκρότημα για τα άψογα εκτελεσμένα θεατρικά, τους χορούς και τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που παρουσίασαν.


Η ανταμοιβή τους ήρθε στο τέλος της παράστασης από τον Αη Βασίλη, που εμφανίστηκε στον χώρο μοιράζοντας δώρα στους μικρούς του φίλους.


Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου, στους γονείς των μαθητών και στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τον μπουφέ με τα όμορφα εδέσματα που πρόσφερε.




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: