Αρχική Νέα Οιχαλία Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας στο κέντρο της Οιχαλίας

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας στο κέντρο της Οιχαλίας

από Θωμάς Γκονής
Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας στο κέντρο της Οιχαλίας

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου ενός έτους και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και από ιδίους πόρους του Δήμου Φαρκαδόνα

Ξεκίνησαν από το πρωί της Τετάρτης οι εργασίες για την ανάπλαση της πλατείας στο κέντρο της Οιχαλίας με πρώτο βήμα την αποκατάσταση των φθορών στο λιθόστρωτο οδόστρωμα των παράπλευρων οδών.


Η εργοληπτική εταιρία που ανέλαβε το έργο, άρχισε το ολικό ξήλωμα στα κακώς κείμενα πρώτα πίσω από το κτίριο του πρώην δημαρχείου Οιχαλίας, ένα λιθόστρωτο οδόστρωμα που είχε σημαντικές φθορές με τις λακκούβες να εγκυμονούν κινδύνους καθημερινά σε πεζούς και οδηγούς ποδηλάτων και δικύκλων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS για το προς εκτέλεση έργο, οι εργασίες εκτός από την συντήρηση και αποκατάσταση της οδοποιίας στο κέντρο της δημοτικής κοινότητας, περιλαμβάνουν την δημιουργία μίας «πράσινης» πλατείας με φυτά και άνθη της εποχής, νέα παγκάκια, νέους κάδους απορριμάτων, κατασκευή νέου κυκλικού και φωτιζόμενου συντριβανιού όπως και την κατασκευή υπαίθριας παιδικής χαράς στα Ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και ασφαλείας.


Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου ενός έτους και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» και από ιδίους πόρους του Δήμου Φαρκαδόνας από τον Κ.Α. 64-7322.002 του έτους 2021.



ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: