Αρχική Νέα Οιχαλία Οιχαλία: Με λαμπρότητα ο διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου

Οιχαλία: Με λαμπρότητα ο διπλός εορτασμός της 25ης Μαρτίου

από Θωμάς Γκονής
photo/Dimitris Giannis
photo/Dimitris Giannis

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω πανδημίας διεξήχθη η μαθητική παρέλαση

Με λαμπρότητα, συγκίνηση και με δέουσες τιμές εορτάσθηκε την Παρασκευή στην Οιχαλία η μεγάλη διπλή επετειακή εορτή της 25 Μαρτίου.


Από νωρίς το πρωί πλήθος πιστών παρευρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στην επίσημη Δοξολογία για την επέτειο αναγγελίας της γέννησης του Ιησού (Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) αλλά και τον Πανηγυρικό της ημέρας για τους ήρωες που θυσιάστηκαν 201 χρόνια πριν για την ανεξαρτησία της πατρίδας μας.




Με σύμμαχο τον καλό καιρό και μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω της πανδημίας, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στην μαθητική παρέλαση των μαθητών όλων των σχολικών μονάδων στην κεντρική οδό Δημοκρατίας της Οιχαλίας και στην επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων με την κατάθεση στεφάνων.






Την δημοτική αρχή Φαρκαδόνας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κοσμάς παρόντος του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Ευάγγελου Παθέκα, των τοπικών συμβούλων κ.κ. Ευστάθιου Ζιάκα, Βένιας Παπαχρήστου, Κωνσταντίνο Παπαχρήστο, Ιωάννη Κιάκο και Αθανάσιο Ζωγράφο.



Χρόνια Πολλά Ελλάδα !!!




ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Φαρκαδώνα

Business

Πασχαλινό ωράριο από σήμερα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα, έως την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, έχει ως εξής: